Sasha Banks

Sasha Banks reagált a The Mandalorianben történő bemutatkozására

A színésznő nagyon örült a lehetőségnek.

Bár a mozifilmek terén elég vegyes a Disney ténykedésének megítélése, miután megvásárolta a Star Wars brandet George Lucastól, az elvitathatatlan, hogy okosan építik a Disney+ platformot. Hamar kijelentették, hogy a streamingszolgáltató fő csapásiránya a Star Wars és a Marvel lesz. Bár az első élőszereplős Star Wars-sorozat bemutatójára már tavaly novemberben sor került, de hamarosan Marvel alkotásokat is láthatunk a képernyőn jól ismert karakterekkel a főszerepben.

Star Wars terén pedig megemlíthetjük, hogy hosszú idő után itt kapott egy minden ízében méltó lezárást a Star Wars: A klónok háborúja című animációs produkció, emellett pedig Jon Favreau gondozásában elindult a The Mandalorian, mely rögtön hatalmas sikert aratott, nem is volt kérdés a második évad berendelése.

Az új részek meg is érkeztek, új karakterekben pedig nincs hiány. Sasha Banks is új szereplőként érkezett, a WWE sztár pedig a közösségi média felületei alapján nagyon örül a szerepnek. Banks Koska Reevest játssza. A színésznő azt írta, hogy nem tudja abbahagyni a sírást és az ordítást, annyira meghatotta ez a lehetőség. A rajongók favoritja egyébként Banks volt, azonban egy másik szerepre.

Sokan azt szerették volna, ha ő játssza a Star Wars: Lázadók sorozatból már ismert Sabine Wrent. Banks azonban úgy tűnik, ennek a szerepnek is nagyon örül. Eddig három részt láttunk a The Mandalorian második évadából, de mint kiderült az elmúlt hetekben, néhány hónap múlva már a harmadik szérián dolgoznak, de még előtte gyorsan leforgatnak egy Boba Fett spin-off sorozatot – legalábbis erről pletykálnak.

The Mandalorian
Total
3
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A Disney+ új promója valószínűleg elárulta, hogy mikor jön a The Mandalorian harmadik évada

Next Article
Űrlord

Chris Pratt Űrlord szerepében visszatér a Thor: Love and Thunder című folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!