The Mandalorian

A Disney+ új promója valószínűleg elárulta, hogy mikor jön a The Mandalorian harmadik évada

Nem kell sokat várnunk az új részekre.

2019-ben óriási sikerrel debütált a Disney+ platformján a The Mandalorian című sorozat. A produkció hamar nagy népszerűségre tett szert a rajongók körében, a többség úgy gondolta, hogy Jon Favreau szériája kellő újdonsággal szolgált, mégis tudta tartani azt az autentikus hangulatot.

A Disney természetesen be is rendelte a második évadot, amelynek munkálatai tüstént elkezdődtek, és be is fejeződtek a vírus elterjedése előtt, így pedig nem kellett módosítani az ütemterven, idén októberben megérkezhettek az új epizódok. Melyek rögtön felkavarták az állóvizet, nagy meglepetésekkel szolgálva. Innentől spoilerek következnek!

A nyitórész során Din és Bébi Yoda – ha jobban tetszik A Gyerek – kalandjait követjük, akik egy ponton egy rejtélyes fekete alakkal találkoznak. Sokáig nem tudjuk megállapítani, hogy kiről is van szó, azonban a kamera szépen lassan Temuera Morrisonra közelít, aki A klónok támadásában és több animációs sorozatban is alakította Jango Fettet, most pedig Boba Fettként jelent meg – pletykák szerint egy önálló sorozatot is kap Boba Fett. A fejvadász minden bizonnyal erős páncéljának köszönhetően élte túl a korábbi eseményeket, hogy egy Sarlacc lenyelte őt (ahogy arra korábban a képregényben is utaltak).

The Mandalorian

A legfrissebb hír a sorozattal kapcsolatban, hogy a harmadik évad minden bizonnyal a várakozásoknak megfelelően jövőre fog debütálni. Erre a Disney+ szlovákiai promójából következtethetünk. Ez abból a szempontból is fontos, hogy egyre inkább közeledik a cég streamingjének térségbeli debütálása. Híreink szerint pedig hamarosan nálunk is elérhetővé válik a szolgáltatás.

Mit gondoltok eddig a második évadról?

Total
4
Shares
Previous Article
PlayStation 5

Kisebb botrány a PlayStation 5 indulásán: Play has no limits szlogen játékok nélkül, miközben még készlethiányban is szenved a Sony

Next Article
Sasha Banks

Sasha Banks reagált a The Mandalorianben történő bemutatkozására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!