x
Close






Közelgő események

Filmek

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Nick Fury visszatér a The Marvels folytatásban

A színész közösségi oldalán utalt a visszatérésére.

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy Nick Fury visszatér a The Marvels folytatásban
  • PublishedAugust 14, 2021

A hét közepén egy sejtelmes fotót osztott meg közösségi oldalán Samuel L. Jackson. Azt már tudjuk, hogy Nick Fury saját Disney+ sorozatot kap a jövőben, amiben a Titkos Invázió sztoriját dolgozzák fel a képernyőn. Jackson oldalán Hollywood ügyeletes rosszfiúja, Ben Mendelsohn szintén jelen lesz, de még előtte beugrik a Marvel Kapitány folytatásába.

Szerdán bajuszról és szakállról tett közzé képet Instagramon a színész. Először azt gondoltuk, hogy a Titkos Invázióra utalt, de a legjobb tudomásunk szerint még nem indult el a Disney+ sorozat forgatása, ezért felmerült, hogy mi van akkor, hogy a The Marvels forgatásáról jelentkezett be. A napokban kapok hivatalos megerősítést, hogy forog Brie Larson főszereplésével a folytatásban, amiben Carol Danvers mellett Monica Rambeau és Kamala Khan is feltűnik. Később Jackson egy másik képpel megerősítette, hogy helytálló volt a spekuláció, valóban a The Marvels forgatására készül.

Bár a fotó semmilyen formában nem kapcsolódik a Marvel Moziverzumhoz, a színész a címkénben jelölte meg a filmet. Hivatalosan nem kapott megerősítést, hogy Jackson visszatér a filmben, de miután kulcsfontosságú szerepet játszott az első részben, logikus lépésnek tűnik visszahozni a másodikra.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Marvels cselekményét, de már megerősítették, hogy a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau bőrében. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A nemezist még nem jelentették be, de állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt. Ashton a Skrullok királynőjének, Veranke szerepében mutatkozhat be a filmvásznon. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. A Titkos Invázió fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Ezt egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

The Marvels 2022. november 11-én érkezik a mozikba, s ahogy arra a filmcím is utal, a folytatásban Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.