Nick Fury

Samuel L. Jackson kifakadt a Pókember: Idegenben poszterén rosszul feltűntetett Nick Fury miatt

Egészen meglepő hibát vétettek a Pókember: Idegenben poszteren, melyen előbb a bal szemén, majd a jobb szemén visel szemfedőt Nick Fury.

Egészen meglepő hibát vétettek a Pókember: Idegenben poszteren, melyen előbb a bal szemén, majd a jobb szemén visel szemfedőt Nick Fury.

Samuel L. Jackson még 2008-ban a Vasember stáblista végi jelenetében csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz. Ez idő alatt ugyan voltak kisebb megszakítások a karakter életében, de Fury a jövőben ismét fontos szerepet játszhat az univerzumban, ugyanis ő válthatja Vasember szerepét a Pókember franchiseban, miután Tony Stark feláldozta magát a Bosszúállók: Végjátékban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy héttel a Pókember: Idegenben bemutatója előtt a marketing magasabb fokozatra kapcsolt, azonban egy hatalmas hibát vétettek az egyik poszteren, amit látva a színész teljesen kifakadt magából, és magyarázatokat szeretne kapni, hogy hogyan történhetett meg az, hogy a karakter szemfedőjét rossz helyre rajzolták a hivatalos poszteren. Az esetet még a The Hollywood Reporter szúrta ki, hogy valami nincs rendben a legújabb marketingkampánnyal, ahol két szemszögből is bemutatják a karaktert. Sok esetben ez nem jelent gondot, itt azonban úgy hibásan ábrázolták a karaktert.

A történteket a színész sem hagyta szó nélkül, s közösségi oldalán tette fel a kérdést:

Ez tényleg megtörténhet?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Uhhhhhhh, What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!! #headsgonroll #lefteyemuthafukkah

Samuel L Jackson (@samuelljackson) által megosztott bejegyzés,

Nick Fury legutóbb a Végjátékban tért vissza, azt megelőzően pedig a Marvel Kapitányban láttuk őt nagy szerepben, ahol a készítők többek között azt is elárulták, hogy miként vesztette el bal szemét a Marvel Moziverzumban. Ám a színész már a következő nagy szerepére készül, ugyanis a jövő héten debütáló Pókember-filmben fontos szerepet játszik majd a barátságos és közkedvelt Pókember és új barátja, Mysterio oldalán.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója július 4-én lesz, de kritikánkat már most megtaláljátok az oldalon.

Pókember: Idegenben

Total
5
Shares
Previous Article
Hangya

A Bosszúállók: Végjáték sztárja csatlakozott az új Szellemirtók szereplőgárdájához

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A magyar mozikban is bemutatják a Bosszúállók: Végjáték bővített változatát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!