Főoldal Filmek Ryan Reynolds a Deadpool 3. forgatási fotóinak szivárogtatása után arra kér mindenkit, ne osszák tovább a képeket
Filmek

Ryan Reynolds a Deadpool 3. forgatási fotóinak szivárogtatása után arra kér mindenkit, ne osszák tovább a képeket

Ne vegyék el mások örömét, hagyjuk meg a meglepetések a Deadpool 3. bemutatójára.

348
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A sztrájkok után azonnal munkába állt a Deadpool 3. stábja, majd az elmúlt napokban több spoileres forgatási fotó is megjelent az interneten – amelyeket nálunk is megtalálhattok. A történtek után Ryan Reynolds arra kéri a hírportálokat és a rajongókat, hogy kerüljék a továbbosztást, ne rontsuk el mások örömét.

Az év elején a Marvel Studios megosztotta az első hivatalos képet a Deadpool 3. forgatásáról, amire nem sokkal azután került sor, hogy több forgatási kép is megjelent a visszatérő két sztárról. Az első képen Ryan Reynolds és Hugh Jackman karaktereit láthattuk. Most hogy a hollywoodi sztrájk végeztével a kamerák ismét forognak, még több felvétel került fel a netre a forgatásról.

A legutóbbi képeken láthattuk visszatérni az X-Menből ismert Kardfogút és Varangyot, valamint egy TVA ügynököt és különböző járműveket – köztük egy képregényhű Fantasticart – a Marvel Moziverzum közelgő folytatásából. A történtek után Ryan Reynolds közösségi oldalán osztotta meg, hogy mit gondol az esetről.

A mozifilmek varázsát képezik a meglepetések. Fontos számunkra, hogy az új DEADPOOL-filmet valódi, természetes környezetben, praktikus effektekkel forgassuk, szemben a beltéri és digitális forgatással. A teleobjektívekkel bíró fotósok folyamatosan elrontják a meglepetéseket, és nehéz helyzetet teremtenek mindenkinek.

Reméljük, hogy néhány weboldal és közösségi csatorna nem osztja tovább ezeket a képeket a premier előtt. A film a közönség örömére készül — és a legnagyobb reményünk, hogy ebből a varázslatból a lehető legtöbbet sikerül megőriznünk a mozivászonra. Az emberek részben azért posztolnak spoilereket, mert izgatottak. Tisztában vagyok vele, hogy a való világnak vannak nagyobb problémái ennél, és ez határozottan a jók közzé tartozik.

Ryan Reynolds

Hugh Jackman mellett több vendégszereplője is lesz a filmnek, mert pletykálnak Vihar, Ciklon és Jaan Grey felbukkanásáról is, de talán még Channing Tatum is megkapja a várva várt lehetőséget. Egy nemrég megjelent pletyka szerint Liev Schreiber is visszatér az X-Men kezdetek: Farkas után Victor Creed szerepében. Az egyetlen nagy visszatérő, akit a szaksajtó már megerősített, Jennifer Garner mint Elektra, de ezt még Garner nem erősítette meg egyik interjújában sem.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...