Főoldal Filmek A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint lefejeztek.

379
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Nemrég kezdődött újra a Marvel Studios Deadpool 3. forgatása, miután a SAG-AFTRA és a WGA sztrájkja miatt szünetelt a produkció. A Daily Mirror tette közzé a legújabb forgatási fényképeket, amelyeken egy visszatérő X-Men karakter mellett egy hátborzongató haláleset is látható.

A fotókon a Marvel nagyszájú szuperhőse (Ryan Reynolds) és Rozsomák (Hugh Jackman) az első X-Men-filmből ismert Victor Creed/Sabtertooth – de ebből a képből nehéz megmondani, hogy valóban Tyler Mane – ellen csatázik. A mutáns szuperképessége az öngyógyítás, azonban Wade Wilson egy bizarr megoldást talált a vad mutáns öngyógyító képességének megállítására. Bár a fotókon nem szerepel, a jelentés megemlíti, hogy Toad is jelen volt a forgatáson. Ha eddig kételkedtél benne, hogy a Disney nemet mond a vérontásnak, legyen ez a bizonyíték az ellenkezőjére.

Hugh Jackman mellett több vendégszereplője is lesz a filmnek, mert pletykálnak Vihar, Ciklon és Jaan Grey felbukkanásáról is, de talán még Channing Tatum is megkapja a várva várt lehetőséget. Egy nemrég megjelent pletyka szerint Liev Schreiber is visszatér az X-Men kezdetek: Farkas után Victor Creed szerepében. Az egyetlen nagy visszatérő, akit a szaksajtó már megerősített, Jennifer Garner mint Elektra, de ezt még Garner nem erősítette meg egyik interjújában sem.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...