Ron Howard már egy Solo-folytatásról beszél

A Solo: Egy Star Wars történet rendezője, Ron Howard már egy lehetséges folytatáson agyal. A Lucasfilm is ezt akarja?

A Solo: Egy Star Wars történet rendezője, Ron Howard már egy lehetséges folytatáson agyal. A Lucasfilm is ezt akarja?

Ron Howard a Fandago lapnak adott interjút, melyben a legendás rendező elárulta, hogy nincs kizárva a Solo-film folytatása. Ne feledjük, hogy Alden Ehrenreich kontratusa sem egy filmre szól, a színész összesen három filmre írt alá a Lucasfilmnél, így semmi sem zárja ki azt, hogy további Han Solo filmek készüljenek Ehrenreick főszerepében. Azt azért a rendező gyorsan elmondta, hogy konkrét tervek még nincsenek, ez a rajongókon múlik, vagyis hogy kasszát robbant-e a három hét múlva érkező film.

Szerintem a rajongók mindent meg fognak határozni. Úgy értem ezt, hogy szerintem a Lucasfilm és a Disney a szereplőválogatás során olyan színészeket válogatott be, akik különösen fiatalok, akikre építhet a jövőben. De nézzük meg, mi fog történni előbb. Természetesen a stúdió elvárja a színészek elkötelezettségét, de nincsenek konkrét tervek. Szerintem rengeteg kreatív energia van benne és most marketing erre az egy filmre összpontosít.

Howard az interjú végén azt megerősítette, hogy a Solo-film története önmagában is helyt állt – hiszen antológiafilmekről beszélünk a galaxisban, melyek egy részes kalandok a Skywalker-család többi része mellett -, tehát ha nem készülnek folytatások hozzá, akkor is kerek történettel zárul. A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz, de már most megveheted a jegyed rá a Cinema City oldalán. Megvan már a jegyed rá?

Total
0
Shares
Previous Article
Adam Warlock

Adam Warlock szerepe még csak szóba se került a Végtelen háború készítésénél

Next Article

Sylvester Stallone benne van, jöhet a Rambo 5.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!