Vasember

Robert Downey Jr. nyilatkozott, látjuk-e még Vasember szerepében a jövőben

A rajongók Vasembert akarják.

A Bosszúállók: Végjáték sok karakter számára a búcsút jelentette, köztük Vasembertől is búcsúztunk a film végén. Tony Stark feláldozta magát az univerzum sorsáért, amikor a Végtelen Kövekkel véget vetett Thanos őrült hódításának. Sokan könnyeikkel küszködtek a karakter halála után, ám egyesek mégis abban bíznak, hogy Tony Stark előtt van visszaút.

Robert Downey Jr. karaktere azért is kap olyan nagy figyelmet, hiszen 2008-ban vele vette kezdetét ez az őrült utazás a Marvel Moziverzumban. Karaktere két önálló folytatást kapott, majd a Bosszúállók-filmek, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban és még a Pókember: Hazatérésben is szerepet kapott. A Marvel oszlopos tagja lett, akárcsak a képregényekben, így érthető Vasember iránt való kereslet.

Az már tavaly nyáron kiderült, hogy a What if…? című animációs sorozatban Robert Downey Jr. még feltűnik, igaz Tony Stark ezúttal nem a Vasember lesz. Erről tavaly nyáron Jeff Goldblum elszólta magát, amikor a szinkronfelmondására ment, s összefutott a színésszel. Az eset után rögtön találgatásokba kezdtek a rajongók, milyen úton módon lehetne visszahozni Tonyt. Egy teória is megjelent, amiben a karaktert mesterséges intelligenciával támasztanák fel. Erről kérdezték most a színészt, hogy mit gondol az ehhez hasonló ötletekről.

A SmartLess Podcast műsorban kapták mikrofonvégre a rajongók közkedvelt színészét, aki egy fájó és szomorú hírt erősített meg újra, mégpedig, hogy számára ennyi volt a Marvel.

Végeztem mindennel.Robert Downey Jr.

A válasz annyira nem meglepő, hiszen már korábban is elmondta, hogy köszöni ezt az elmúlt 10 évet, gyönyörű volt, hatalmas támogatást kapott színésztársaktól és a rajongóktól, de a csúcson kell abbahagyni. Ennek ellenére egy pletyka azt állítja, hogy a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-filmben egy visszaemlékezésben még megemlékezünk a karakterről, ám ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Ha minden jól megy, akkor november 5-én válthatunk jegyet a filmre.

Total
6
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Ki lehet Fekete Párduc utódja, mihez kezd a Marvel Studios?

Next Article

A jövő heti Ubisoft Forwardban mutatkozhat be az új Prince of Persia?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!