Wide Screen
Image default
Sorozatok

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Ezúttal nem a barátságos és közkedvelt Pókembert játssza majd.

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a What if…? képregényen alapuló animációs rajzfilmet, ami a Marvel Moziverzum karakterek alternatív történeteit mutatja be, mint például hogy mi történt volna, ha 2012-ben a Bosszúállók-filmben Vasember nem esett volna vissza a Földre, hanem a Sakaaron köt ki, vagy Peggy ügynök lesz az új Steve Rogers, miközben az utóbbi Howard Stark egyik páncéljában aprítja az ellent.

A sorozat egyik karaktere már biztosan Tom Holland hangját fogja kölcsönözni, ám nem Peter Parkert fogja életre kelteni. A jelek szerint, Holland legújabb szerepe Sólyomszem lesz, legalábbis erről árulkodik az a poszter, amit a ComicBook szerkesztője, Brandon Davis osztott meg.

A What if…? első előzetesét már tavaly ősszel bemutatták a Disney+ képernyőjén, de még mindig dolgoznak az animáción, hogy tartani tudják a 2021-re kitűzött premiert. A tervek szerint valamikor jövő nyáron fogják bemutatni, legalábbis Squeeze stúdió elnöke korábban erről beszélt egy interjúban.

A Nagymestert megformáló Jeff Goldblum még tavaly ősszel szólta el magát véletlenül, hogy rajta kívül már Taika Waititi és Robert Downey Jr. is felmondta már a maga szinkronszövegét a sorozathoz, bár bizonyos értelemben Downey Jr. végzett Vasember szerepével, de még látjuk őt a Marvel Moziverzumban, a kérdés csak az, hogy kit fog ezúttal játszani.  

Még több a témában...

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat