Főoldal Sorozatok Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?
Sorozatok

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Ezúttal nem a barátságos és közkedvelt Pókembert játssza majd.

476
What If...?

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a What if…? képregényen alapuló animációs rajzfilmet, ami a Marvel Moziverzum karakterek alternatív történeteit mutatja be, mint például hogy mi történt volna, ha 2012-ben a Bosszúállók-filmben Vasember nem esett volna vissza a Földre, hanem a Sakaaron köt ki, vagy Peggy ügynök lesz az új Steve Rogers, miközben az utóbbi Howard Stark egyik páncéljában aprítja az ellent.

A sorozat egyik karaktere már biztosan Tom Holland hangját fogja kölcsönözni, ám nem Peter Parkert fogja életre kelteni. A jelek szerint, Holland legújabb szerepe Sólyomszem lesz, legalábbis erről árulkodik az a poszter, amit a ComicBook szerkesztője, Brandon Davis osztott meg.

A What if…? első előzetesét már tavaly ősszel bemutatták a Disney+ képernyőjén, de még mindig dolgoznak az animáción, hogy tartani tudják a 2021-re kitűzött premiert. A tervek szerint valamikor jövő nyáron fogják bemutatni, legalábbis Squeeze stúdió elnöke korábban erről beszélt egy interjúban.

A Nagymestert megformáló Jeff Goldblum még tavaly ősszel szólta el magát véletlenül, hogy rajta kívül már Taika Waititi és Robert Downey Jr. is felmondta már a maga szinkronszövegét a sorozathoz, bár bizonyos értelemben Downey Jr. végzett Vasember szerepével, de még látjuk őt a Marvel Moziverzumban, a kérdés csak az, hogy kit fog ezúttal játszani.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események