Főoldal Sorozatok Kiderült, hogy mikor lesz a What if…? premiere és hány részből fog állni animációs Marvel-sorozat?
Sorozatok

Kiderült, hogy mikor lesz a What if…? premiere és hány részből fog állni animációs Marvel-sorozat?

Friss jelentések szerint a Marvel Studios egy Québec Cityben székelő animációs céget bízott meg a sorozat elkészítésével.

208
What if...?

Friss jelentések szerint a Marvel Studios egy Québec Cityben székelő animációs céget bízott meg a sorozat elkészítésével.

A Marvel Studios tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy akárcsak a képregényekben, úgy a képernyőkön is megelevenítik a karakterek alternatív történeteit. Sok más sorozathoz hasonlóan a What if…? is szintén a Disney+ streamingszolgáltón kap helyet valamikor 2021 nyarán, de pontos információkat nem osztottak meg a készülő sorozatról. A Variety értesülései szerint a Marvel a Québec Cityben található Squeeze stúdiót bízta meg, hogy készítsék el a What if…? öt epizódját.

Denis Doré, az animációs stúdió elnök-vezérigazgatója így fogalmazott a hírrel kapcsolatban:

A Marvel egy világszínvonalú animációs stúdiót keresett fel, hogy létrehozzanak egy friss és egyedi stílust, ami összhangban áll a Marvel brand eszenciájával. Valójában akkor kattantunk rá a témára, amikor múlt évben Los Angelesben beszélgettünk, és rajongtak a javaslatainkért. Nagyon örülök, hogy kreatív és tehetséges csapatunk ilyen erős hangot váltott ki Hollywoodban.

A Squeeze korábban számos filmstúdióval dolgozott már együtt, köztük a Disney, a Marvel Studios, a Universal Studios, az Illumination, a WarnerMedia és még a Ubisoft videojáték fejlesztő csapatával is. Ami viszont felettébb érdekes, hogy korábbi hírek szerint a What if…? első évada 10 részből áll, bár ez nem zárja ki, hogy esetleg más stúdió is dolgozzon az animációs sorozaton.

A What if…? olyan eseményeket fog feldolgozni, hogy mi történt volna, ha Steve Rogers helyett Peggy ügynök vált volna szuperkatonává, és mi lett volna, ha T’Challe herceget elrabolták volna a Fosztogatók? És hasonló szórakoztató és vicces történetekre kell számítani.

A What if…? 2021 nyarán kerül képernyőre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...