Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Downey Jr. nem zárta ki, hogy Vasember visszatérjen a Marvel Moziverzumba

Robert Downey Jr. szavai alapján bármi megtörténhet, akár még Vasember is visszatérhet a Marvel Moziverzum színeiben.

A színész még 2008-ban csatlakozott a világ legnagyobb filmes univerzumához, ahol a rajongók kedvelt karakterét játszotta 11 éven keresztül. Vasembert legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láttuk, amikor önfeláldozásával megmentette az univerzumot. A készítők és a színész is úgy nyilatkozott eddig, hogy ez volt Vasember nagy búcsúja, elköszöntünk a karaktertől, ám a színész szavai alapján talán van még visszaút Tony Stark előtt.

A CBR állítása szerint a Dolittle bemutatója előtt Downey Jr. nyilatkozatában egy halvány reménysugarat véltek felfedezni, miszerint Tony Stark előtt még nem zárult be teljesen a kapu, innen is van visszaút.

Igen, bármi megtörténhet. Ami engem illet, én letettem a fegyvereket és boldog vagyok, hogy elengedtem. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a Marvel azon az úton van most, ahol egy csomó más dolgot próbálnak ki. Izgatott vagyok, hogy mindez hogyan fog menni. Nehéz megtervezni, de sok más dolog van, amit meg akarunk csinálni.
Robert Downey Jr.

Mivel Vasember feláldozta magát, s meghalt a Végjátékban, csak egy előzménytörténetben vagy valamilyen más alternatív valóságból tudnák visszahozni a karaktert, amire minden eszközük megvan már a hősöknek. A Pókember: Idegenben filmben már pedzegették a multiverzum fogalmát, talán a jövőben kibontják majd, és akkor a szó szoros értelemben bármit megcsinálhatnak a Marvel Moziverzumban.

Vasember

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat