Vasember

Robert Downey Jr. nem zárta ki, hogy Vasember visszatérjen a Marvel Moziverzumba

Robert Downey Jr. szavai alapján bármi megtörténhet, akár még Vasember is visszatérhet a Marvel Moziverzum színeiben.

Robert Downey Jr. szavai alapján bármi megtörténhet, akár még Vasember is visszatérhet a Marvel Moziverzum színeiben.

A színész még 2008-ban csatlakozott a világ legnagyobb filmes univerzumához, ahol a rajongók kedvelt karakterét játszotta 11 éven keresztül. Vasembert legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láttuk, amikor önfeláldozásával megmentette az univerzumot. A készítők és a színész is úgy nyilatkozott eddig, hogy ez volt Vasember nagy búcsúja, elköszöntünk a karaktertől, ám a színész szavai alapján talán van még visszaút Tony Stark előtt.

A CBR állítása szerint a Dolittle bemutatója előtt Downey Jr. nyilatkozatában egy halvány reménysugarat véltek felfedezni, miszerint Tony Stark előtt még nem zárult be teljesen a kapu, innen is van visszaút.

Mivel Vasember feláldozta magát, s meghalt a Végjátékban, csak egy előzménytörténetben vagy valamilyen más alternatív valóságból tudnák visszahozni a karaktert, amire minden eszközük megvan már a hősöknek. A Pókember: Idegenben filmben már pedzegették a multiverzum fogalmát, talán a jövőben kibontják majd, és akkor a szó szoros értelemben bármit megcsinálhatnak a Marvel Moziverzumban.

Vasember
Total
4
Shares
Previous Article
Morbius

Kiszivárgott, hogy milyen lesz Jared Leto a Morbius spin-off főszerepében

Next Article
Sólyomszem

Értesülések szerint a vártnál később mutatják be a Sólyomszem-sorozatot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!