Főoldal Filmek Robert Downey Jr. elutasította a Disney kampányát, hogy Oscarra jelöljék a Végjátékért
Filmek

Robert Downey Jr. elutasította a Disney kampányát, hogy Oscarra jelöljék a Végjátékért

A Disney mégsem felejtette ki Tony Starkot a kampányból, mindössze Robert Downey Jr. megkérte őket, hogy ne kampányoljanak Tony Stark a Legjobb férfi színész Oscar-jelöléséért.

509
Vasember

A Disney mégsem felejtette ki Tony Starkot a kampányból, mindössze Robert Downey Jr. megkérte őket, hogy ne kampányoljanak Tony Stark a Legjobb férfi színész Oscar-jelöléséért.

Az egész onnan indult, hogy sok rajongónak szemet szúrt, hogy a Robert Downey Jr. neve nem szerepel a Disney által közzétett listán, hogy 2019-ben bemutatott filmjeit mely kategóriában szeretné jelöltetni az Akadémiánál. A Bosszúállók: Végjátékban Vasember alakítása után sokan A legjobb férfi színésznek járó díjjal jutalmaznák, de úgy tűnik, hogy ezzel nem mindenki ért egyet.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A The Howard Stern Show házigazdája is feltette a kérdést, hogy miért nem szerepel a listán, mert szerinte igen is megérdemelné a díjat, ám a színész más véleményen van. Másokkal ellentétben nem feltétlen gondol úgy alakítására, hogy aranyszoborral kellene jutalmazni, ezért megkérte a Disneyt, hogy ne kampányoljon jelöléséért.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Robert Downey Jr.”]Nagyon örülök, hogy felhozták ezt, mert volt néhány beszélgetésem erről, és azt mondtam, hogy ne csináljuk ezt. Sokkal jobban hasonlítok rád, mint azt valószínűleg elhinnéd. Hallgatom a műsort, többnyire egyetértek véleményeddel, bármennyire is változóak. Időnként mellékvágány mentén haladsz, és azt mondom, hogy „ó, azt én máshogy látom, de imádom, hogy egyébként így látjátok”.[/penci_blockquote]

A Végjátékban búcsút vettünk Vasembertől, de pletykák szerint egy alkalommal még látjuk Tony Starkot a jövőben, ugyanis állítólag a Fekete Özvegy-film egyik jelenetében feltűnik majd Tony.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események