Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Downey Jr. elutasította a Disney kampányát, hogy Oscarra jelöljék a Végjátékért

A Disney mégsem felejtette ki Tony Starkot a kampányból, mindössze Robert Downey Jr. megkérte őket, hogy ne kampányoljanak Tony Stark a Legjobb férfi színész Oscar-jelöléséért.

Az egész onnan indult, hogy sok rajongónak szemet szúrt, hogy a Robert Downey Jr. neve nem szerepel a Disney által közzétett listán, hogy 2019-ben bemutatott filmjeit mely kategóriában szeretné jelöltetni az Akadémiánál. A Bosszúállók: Végjátékban Vasember alakítása után sokan A legjobb férfi színésznek járó díjjal jutalmaznák, de úgy tűnik, hogy ezzel nem mindenki ért egyet.

A The Howard Stern Show házigazdája is feltette a kérdést, hogy miért nem szerepel a listán, mert szerinte igen is megérdemelné a díjat, ám a színész más véleményen van. Másokkal ellentétben nem feltétlen gondol úgy alakítására, hogy aranyszoborral kellene jutalmazni, ezért megkérte a Disneyt, hogy ne kampányoljon jelöléséért.

Nagyon örülök, hogy felhozták ezt, mert volt néhány beszélgetésem erről, és azt mondtam, hogy ne csináljuk ezt. Sokkal jobban hasonlítok rád, mint azt valószínűleg elhinnéd. Hallgatom a műsort, többnyire egyetértek véleményeddel, bármennyire is változóak. Időnként mellékvágány mentén haladsz, és azt mondom, hogy „ó, azt én máshogy látom, de imádom, hogy egyébként így látjátok”.

Robert Downey Jr.

A Végjátékban búcsút vettünk Vasembertől, de pletykák szerint egy alkalommal még látjuk Tony Starkot a jövőben, ugyanis állítólag a Fekete Özvegy-film egyik jelenetében feltűnik majd Tony.

Még több a témában...

Új színésszel és jelenettel gazdagodott az Iron Fist

Kévés Bence Mihály

Kiszemelték A galaxis őrzői vol 3. rendezőjét

Kévés Bence Mihály

Újabb részletek A galaxis őrzői vol. 2. történetéről

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább