Rian Johnson Mark Hamill Star Wars

Rian Johnson szerint Az utolsó Jedik jól tükrözik egy másik Star Wars-film reakcióját

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője elárulta, hogy szerinte melyik másik Star Wars-filmet fogadták hasonlóan a rajongók.

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője elárulta, hogy szerinte melyik másik Star Wars-filmet fogadták hasonlóan a rajongók.

Rian Johnson is megjelent a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a Tőrbe ejtve című új filmjét reklámozta, de természetesen nem maradtak el azok a kérdések sem, amik Az utolsó Jedik bemutatója után furdalja a rajongókat. A franchise legmegosztóbb alkotását készítette el Johnson, amit vagy szeretni, vagy utálni lehet, azonban a Lucasfilm a sok negatív reakciók után sem mondott le a rendezőről, hiszen új trilógiával bízta meg. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Johnson véleménye szerint a VIII. rész nem sokban különbözik a messzi-messzi galaxis legjobb alkotásától, a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavágtól – legalábbis reakciók tekintetében. A filmrendező túl sokat nem volt hajlandó beszélni a múltról, azt azonban elmesélte, hogy gyerekként mekkora csalódást okozott számára A Birodalom visszavág.

Szimbolikusan is, de Luke-ot éppen apja csonkította meg. Erős volt. Azért van az, hogy arra az egyre akkoriban úgy reagáltam, hiszen ez bennem ragadt, s együtt rezonált velem. Szerintem, ha bárki szenvedéllyel követte a Star Wars-filmeket, az később még szenvedélyesebben követte a dolgokat. Nem haragudhatsz egy filmre az egyik oldala miatt, ha ennek az az ára, hogy még szenvedélyesebbek legyünk. Ez mind ugyanannak az alapnak a része. Ezért imádom ezt.

A napokban azt is megtudtuk, hogy Johnson keményen dolgozik az új Star Wars-filmeken, amik függetlenek lesznek a most ismert Skywalker-saga történetétől, hiszen decemberben a Star Wars: Skywalker kora egy történet végéhez ér, új fejezetet nyit a messzi-messzi galaxisban.

Rian Johnson

Total
30
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték vizuális effektekért felelős csapata elárulta, hogy miért láttunk olyan sok CGI dolgot

Next Article
Snoke

Snoke eredetileg Luke Skywalkert szerette volna áttéríteni a Sötét oldalra?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!