x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Rian Johnson egy rejtélyes tévésorozaton dolgozik Natasha Lyonne főszereplésével

Egy Peacock show van készülőben.

Rian Johnson egy rejtélyes tévésorozaton dolgozik Natasha Lyonne főszereplésével
  • PublishedMarch 17, 2021

Rian Johnson újra témánál van. A Peacock kedden bejelentette, hogy alkotóként, íróként és direktorként a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Tőrbe ejtve rendezője egy rejtélyes tévésorozaton dolgozik a streamingszolgáltató számára. A Poker Face 10 részes sorozat főszerepét a Végtelen matrjoska című sorozatból ismerős Natasha Lyonne kapta.

Johnson számára nem olyan ismeretlen ez a műfaj, hiszen korábban olyan tévésorozatokon dolgozott, mint a Breaking Bad vagy a Kutyákok. A rendező mellett még Ram Bergman és T-Street televízió elnöke, Nena Rodrigue vezető producerként és íróként segít az eredeti sorozat elkészítésében. Ahogy látható, Johnson nem unatkozik, és nyilatkozata alapján nagyon várja már a következő projektet.

Nagyon izgatott vagyok, hogy elmélyülhetek ebbe a szórakoztató, karakter vezérelt, case of the week [általában olyan tévéműsorra utal, ami minden héten egy önálló történetet mesél el, szemben egy nagyobb, több részből álló sztorival] típusú titokzatos jóságba. Ez az én boldog helyem. Álom, hogy Natasha partner ebben a bűnben, és tökéletes otthonra találtunk a Peacock-on.

Rian Johnson

A Collider egy a projekthez közel álló személytől megtudta, hogy a széria a ’70-es és ’80-as évek detektívműsorait idézi meg, és ahogy már megszokhattuk Johnson elmúlt műveiben, mindezt saját elgondolása alapján teszi. Johnson és Lyonne korábbi munkája egyaránt jól passzol az ilyen típusú projekthez.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Johnson mennyire nagy rajongója ennek a műfajnak, hiszen jelenleg is dolgozik a 2019-es Tőrbe ejtve című thriller második részén. Titok övezi a folytatást, de valószínűleg Daniel Craig újra felveszi majd Benoit Blanc detektív szerepét. És természetesen nem szabad megfeledkezni arról a titokzatos új Star Wars-trilógiáról sem, amit még 2017-ben jelentettek be. Sok nem történt azóta, noha a rendező többször is megerősítette, legutóbb éppen múlt hónapban, hogy dolgozik a projekten.

Rian Johnson
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.