Rey otthona akár ilyen is lehetett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Napvilágot látott egy koncepciós rajz arról, hogy J.J. Abrams és csapata milyennek képzelte Rey otthonát Az ébredő Erő munkái előtt.

Napvilágot látott egy koncepciós rajz arról, hogy J.J. Abrams és csapata milyennek képzelte Rey otthonát Az ébredő Erő munkái előtt.

Sok rajongó máig nem ért egyet a Disney új irányával, miután a mikiegeres nagyhatalom George Lucastól átvette a Star Wars franchiset. Vitathatatlan, hogy J.J. Abrams direktor és Lawrence Kasdan forgatókönyvíró túlságosan is nosztalgikus hangvételben forgatta le a Star Wars: Az ébredő Erőt, ami több ponton is hasonlóságot mutatott az eredeti trilógiával. Ehhez képest Rian Johnson mert kreatív lenni Az utolsó Jedikben, de ez sem volt elég a rajongóknak. Tesszük fel a kérdést: egy ilyen nagy franchise képes megfelelni mindenkinek?

Az egyik legszebb momentuma a hetedik résznek az volt, mikor a Jakkun megpillantottuk a birodalmi lépegetőket és a csillagromlók maradványait a sivatagi homokban. Az új trilógia főszereplője, Rey (Daisy Ridley) is egy AT-AT lépegetőt választott otthonának, bár a közelmúltban néhány megosztott rajzból kiderült, hogy a lány otthonát sokkal veszélyesebbnek gondolták az elején.

Doug Chiang a Lucasfilm művésze Instagramon tett közzé terveket Rey otthonáról, ahol egy birodalmi lépegetőt látunk egy csillagromboló belsejében felaggatva, az AT-AT oldalán pedig magát a főszereplőt szúrhatjuk ki. Chiang egy leírást is mellékelt a képhez:

Egy fel nem használt terv a hetedik részből. Azt gondoltam, hogy sokkal menőbb lenne látni, ahogy Rey felkapaszkodik egy rozsdás AT-AT oldalán, ami egy elhagyatott csillagromboló hangárjában lóg. Reyt az AT-AT nyakán láthatjátok a festményen.

Az ébredő Erőben Rey és Finn ez Ezeréves Sólyommal menekült az Első Rend karmaiból, Az utolsó Jedikben pedig nem tértünk vissza a Jakkura, de nincs kizárva, hogy J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében ismét visszatérünk a bolygóra. Erre utaló jeleket múlt hónapban kaptunk is, ugyanis a stáb a jordániai Wadi Rumban forgatott, ami kísértetiesen hasonlít a Jakkura, azonban érdemes megjegyezni, hogy itt forgatták a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Jedha város jeleneteit is, szóval még az is elképzelhető, hogy egy új sivatagi bolygóra látogatunk a trilógia befejező epizódjában.

Total
3
Shares
Previous Article

A Marvel Studios kiadott egy hivatalos idővonalat a filmekhez

Next Article
Star Wars: Az ébredő Erő

NYEREMÉNYJÁTÉK: Star Wars Celebration 3. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!