Wide Screen
Image default
Filmek

Rey otthona akár ilyen is lehetett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Napvilágot látott egy koncepciós rajz arról, hogy J.J. Abrams és csapata milyennek képzelte Rey otthonát Az ébredő Erő munkái előtt.

Sok rajongó máig nem ért egyet a Disney új irányával, miután a mikiegeres nagyhatalom George Lucastól átvette a Star Wars franchiset. Vitathatatlan, hogy J.J. Abrams direktor és Lawrence Kasdan forgatókönyvíró túlságosan is nosztalgikus hangvételben forgatta le a Star Wars: Az ébredő Erőt, ami több ponton is hasonlóságot mutatott az eredeti trilógiával. Ehhez képest Rian Johnson mert kreatív lenni Az utolsó Jedikben, de ez sem volt elég a rajongóknak. Tesszük fel a kérdést: egy ilyen nagy franchise képes megfelelni mindenkinek?

Az egyik legszebb momentuma a hetedik résznek az volt, mikor a Jakkun megpillantottuk a birodalmi lépegetőket és a csillagromlók maradványait a sivatagi homokban. Az új trilógia főszereplője, Rey (Daisy Ridley) is egy AT-AT lépegetőt választott otthonának, bár a közelmúltban néhány megosztott rajzból kiderült, hogy a lány otthonát sokkal veszélyesebbnek gondolták az elején.

Doug Chiang a Lucasfilm művésze Instagramon tett közzé terveket Rey otthonáról, ahol egy birodalmi lépegetőt látunk egy csillagromboló belsejében felaggatva, az AT-AT oldalán pedig magát a főszereplőt szúrhatjuk ki. Chiang egy leírást is mellékelt a képhez:

Egy fel nem használt terv a hetedik részből. Azt gondoltam, hogy sokkal menőbb lenne látni, ahogy Rey felkapaszkodik egy rozsdás AT-AT oldalán, ami egy elhagyatott csillagromboló hangárjában lóg. Reyt az AT-AT nyakán láthatjátok a festményen.

Az ébredő Erőben Rey és Finn ez Ezeréves Sólyommal menekült az Első Rend karmaiból, Az utolsó Jedikben pedig nem tértünk vissza a Jakkura, de nincs kizárva, hogy J.J. Abrams Star Wars: Episode IX részében ismét visszatérünk a bolygóra. Erre utaló jeleket múlt hónapban kaptunk is, ugyanis a stáb a jordániai Wadi Rumban forgatott, ami kísértetiesen hasonlít a Jakkura, azonban érdemes megjegyezni, hogy itt forgatták a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet Jedha város jeleneteit is, szóval még az is elképzelhető, hogy egy új sivatagi bolygóra látogatunk a trilógia befejező epizódjában.

Még több a témában...

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – Elemezzük ki a második előzetest képkockáról-kockára

Kévés Bence Mihály

100 millió dolláros büdzséből gazdálkodnak a Marvel sorozatok a Disney+ platformon

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson mutatott valamit a Star Wars: The Last Jedi beúszó szövegéből

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább