Wide Screen
Image default
Filmek

Rebecca Ferguson csatlakozott a Men in Black spin-offhoz

A Mission: Impossible – Utóhatás színésznője, Rebecca Ferguson is szerepet kap az új Men in Black részben.

A Mission: Impossible – Utóhatás színésznője, Rebecca Ferguson is szerepet kap az új Men in Black részben.

A Deadline hiteles forrásra hivatkozva azt állítja most, hogy Rebecca Ferguson színésznővel is találkozhatunk a Men in Black negyedik részében. A lapnak sajnos azt nem sikerült kiderítenie, hogy Ferguson milyen szerepet kap a filmben, bár a forrás azt megjegyezte, hogy csak Mike Flanagantól érkező a Doctor Sleep forgatása után csatlakozik a stábhoz, ahol olyan nagy nevek sorakoznak a kamera mögött, mint Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Hemsworth, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Nicolas Bourgeois, Larry Nicolas Bourgeois, illetve Emma Thompson, aki a korábbi részekből tér vissza O ügynök szerepében.

A spin-off történetét még nem fedték fel, mindösszesen annyit árultak el, hogy a folytatás új karaktereket vonultat fel és a megszokott helyszín is változik, hiszen a cselekmény ezúttal London utcáin fog játszódni. A rendező fronton is változás történt, ugyanis a Halálos iramban 8-at dirigáló F. Gary Gray áll a kamera túloldalán, a forgatókönyvet pedig a Vasember írói, Matt Holloway és Art Marcum szállítják. De talán a legnagyobb meglepetés, hogy Steven Spielberg is belefolyik a munkába, vezető produceri feladatokat látja el. Ha minden jól alakul, akkor a filmet 2019. június 14-én mutatják be Angliában.

Még több a témában...

Box Office-figyelő 2020/26. hét: A Jurassic Park ismét elfoglalta méltó helyét a lista tetején, közel 3 évtizeddel a bemutatója után

Tóth Bálint

Az elveszett világ: Jurassic Park

Orosz Ferenc

KRITIKA: Jurassic Park

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat