Főoldal Filmek Chris Hemsworth és Tessa Thompson újra együtt a Men in Black 4. forgatásán
Filmek

Chris Hemsworth és Tessa Thompson újra együtt a Men in Black 4. forgatásán

Kiszivárgott egy kép a Men in Black spin-off forgatásáról, amin Chris Hemsworth és Tessa Thompson páros látható újra együtt.

758

Kiszivárgott egy kép a Men in Black spin-off forgatásáról, amin Chris Hemsworth és Tessa Thompson páros látható újra együtt.

Egy ideje már forgatják a Men in Black franchise rebootját, vagy ha jobban tetszik folytatását, ami lényegében egy spin-off rész új szereplőkkel az élén. Korábban már lencsevégre kapták az öltönyös Chris Hemsworth színészt Londonban, akihez most csatlakozott Tessa Thompson is.

Meglehetősen keveset tudunk a filmről, azt leszámítva, hogy Chris Hemsworth és Tessa Thompson újra egy közös filmben szerepel a Thor: Ragnarök után, és a spin-offnak ők ketten lesznek a főszereplői. időközben az is kiderült – nem erősítették meg hivatalosan még -, hogy Liam Neeson is csatlakozott a szereplőgárdához, s kulcsfontosságú szerepet kap a színész, miközben Emma Thompson visszatér az eredeti részből O ügynök szerepében.

A most kiszivárgott képen Hemsworth és Thompson a karakterek jellegzetes öltönyében mutatkoznak, sajnos azonban a napszemüveg hiányzik róluk. A filmszériát valójában újraindítják, de mint látjuk, az eredeti trilógiából is visszahoznak karaktereket, tehát akár úgy is tekinthetünk az új részre, mint Tommy Lee Jones és Will Smith páros folytatására is, ami amerikai helyszín helyett Londonban fog játszódni. Rendezői téren is történt változás, hiszen az első három részt jegyző Barry Sonnenfeld rendezőt a Halálos iramban 8 rendezőjére cserélték, F. Gary Gray készíti a spin-offot.

A Men in Black 4 amerikai bemutatója 2019. május 14-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Chris Hemsworth még mindig rosszul érzi magát a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt

Két évvel a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatója után sem tudott megbarátkozni...

Furiosa: Történet a Mad Maxből
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Furiosa: Történet a Mad Maxből

Egy hónap múlva mozikban a Furiosa: Történet a Mad Maxből.