Már forog a Men in Black spin-off a Thor sztárjával

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdődött a Men in Black 4 forgatása Chris Hemsworth-tal az élen.

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdődött a Men in Black 4 forgatása Chris Hemsworth-tal az élen.

A forgatás hivatalosan is elkezdődött, és hála a Just Jared oldalnak, már meg is érkeztek az első forgatási képek a Men in Black 4-ről, ahol a Thor-filmek sztárját, Chris Hemsworth-ot látni öltönyben. A mennydörgés istenét új feladattal bízták meg, ezúttal az intergalaktikus gonosztevőkkel kell szembenéznie, de ahogy a képregényvilágban, úgy itt is akadnak segítői majd, rögtön egy olyan színésznőt kapott maga mellé, akivel a közelmúltban dolgozott.

A franchise első spin-off film főszerepében ezúttal nem Will Smith és Tommy Lee Jones sztárokat látjuk, hanem a Thor: Ragnarök két főszereplőjét, Chris Hemsworh-ot és Tessa Thompson-t, de mellettük még szerepet kap Liam Neeson, Kumail Nanjiani és Rafe Spall is.

A rendezői teendőket egyébként a Halálos iramban 8. direktorára, F. Gary Gray-re bízták, aki a Vasember forgatókönyvét is jegyző Art Marcum és Matt Holloway szkriptírók könyvéből készíti a negyedik Men in Black filmet. A Sony nem árult el részleteket a filmből, de a trilógiától eltérően az új rész már nem az Egyesült Államokban játszódik, hanem az Egyesült Királyságban.

A Men in Black spin-off bemutatóját 2019. június 14-ére tűzte ki a stúdió.

Total
0
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

Így fog A Hangya és a Darázs kapcsolódni a Végtelen háborúhoz

Next Article

Upgradelték a Ragadozó páncélját Shane Black rebootjában

Related Posts
Wide Screen YouTube