Főoldal Sorozatok Propaganda plakátokon az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában
Sorozatok

Propaganda plakátokon az új Amerika Kapitány a Sólyom és a Tél Katonája közös sorozatában

A Marvel Moziverzumnak új Amerika Kapitánya van, de nem Sam Wilson, hanem The Falcon and the Winter Soldier forgatási képein feltűnt John Walker.

810
The Falcon and the Winter Soldier

A Marvel Moziverzumnak új Amerika Kapitánya van, de nem Sam Wilson, hanem The Falcon and the Winter Soldier forgatási képein feltűnt John Walker.

Visszatért a Kapitány, csak nem abban a formában, ahogy a Bosszúállók: Végjáték után gondoltuk, hiszen az utolsó képsorokban Steve Rogers átnyújtotta a pajzsot Sam Wilsonnak, hogy ő legyen a Bosszúállók új vezetője, s ezzel együtt az új Amerika Kapitány címet is megkapta. Igen ám, csakhogy ezt az amerikai kormány nem nézte jó szemmel, s a címet inkább saját ügynökének adta, John Walkernek – legalábbis erről árulkodnak a sorozat képei.

A The Falcon and the Winter Soldier-sorozat forgatásán már láttuk U.S. Agentöt Amerika Kapitány szerepében, még a Super Bowl reklámvideojában is feltűnt a karakter, most pedig újabb forgatási képeken látjuk Wyatt Russel színész karakterét. Az amerikai hadsereg propaganda posztereivel azt reklámozza, hogy az új Amerika Kapitány megérkezett, de nem Sam Wilson viseli a pajzsot.

View this post on Instagram

I asked these aren’t spoilers.

A post shared by Atlanta Filming (@atlanta_filming) on

Miután a Bosszúállók megállították Thanost, Steve Rogers önként vállalta, hogy visszaviszi a Végtelen Köveket a múltba, azonban tervéről mit sem sejtettek a többiek, hogy nem fog visszatérni. Rogers inkább a múltat választotta, hogy együtt legyen Peggy szerelmével. A Disney+ sorozat főként ezzel fog foglalkozni, hogy mi történt a karakterekkel a Végjáték után, és hogy a Pókember: Idegenben a világ miért nem gyászolta Amerika Kapitányt, még csak nem is tettek említést arra, hogy Vasember mellett ő is kilépett a Bosszúállók kötelékéből. Részben erre kapunk majd választ nyáron, amikor a Disney+ streamingszolgáltatón bemutatják a sorozatot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események