Wide Screen
Image default
Filmek

A Planet Hulk sorozatból Miek is feltűnik majd a Thor: Ragnarok-ban

Tegnap óta szárnyra kapott hír hogy, Miek is benne lesz a Thor: Ragnarok-ban, de szerepe még rejtély.

Tegnap óta szárnyra kapott hír hogy, Miek is benne lesz a Thor: Ragnarok-ban, de szerepe még rejtély.

A Thor: Ragranok forgatása tegnap az utolsó napjához ért, amit Taika Waititi rendező meg is osztott Facebook-on. A videóban volt egy olyan rész, mikor a rendező odasétált Steve nevezetű színészhez, majd bedobott egy ismerős karakter nevet a közvetítés során. Waititi elmondta, hogy a színész Miek-et fogja majd játszani a filmben. Elevenítsük fel picit, hogy pontosan ki is Miek a Planet Hulk képregényben.

A képregényekben Miek egy rovarszerű lény a Sakaar nevezetű bolygón. Igen, ez az a hely, ahol Ronan (Lee Pace) sereget toborzott A galaxis őrzőiben. Miután Miek találkozott a zöld góliáttal, Hulk-kal az arénában, nem csak barátok lettek, de Miek, Hulk Warbound nevezetű csapatának is tagja lett a Planet Hulk képregényekben. Barátságuk végül megromlott, de erről ha többet szeretnétek megtudni, akkor mindenképp olvassátok el a World War Hulk fejezetet.

Noha Walt Simonson legendás képregényszámából, a The Mighty Thor-ból nagyban merítettek ötleteket a Thor: Ragnarok forgatása során, így kíváncsiak várjuk, hogy mely más Planet Hulk karakterrel találkozhatunk majd még a filmben. Egyre jobban kezd kibontakozni, hogy egy visszavágót láthatunk majd a filmben Hulk (Mark Ruffalo) és Thor (Chris Hemsworth) között, pont úgy, ahogy a képregényekben az arénás jelenetben megírták korábban.

Biztos, hogy Miek szerepleni fog a Thor: Ragnarok-ban, de az alapján, ahogy láthattuk Steve-t a videóban – ezt 10:50 perctől keressétek -, nem úgy tűnik, mintha  rovarszerű megjelenését a képregényekből átültették volna a filmbe. Talán egyszerűen csak Steve nem volt kisminkelve, vagy valami utómunka során kapja meg az igazi külsejét, de most úgy tűnik, hogy Miek nevezetű képregénykarakter szimplán csak egy köszöntőt kapott, valódi szerepére még várnunk kell.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Taika Waititi majdnem elkészült a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatókönyvével, ami őrültre sikerült romantikus jegyekkel

Kévés Bence Mihály

Taika Waititi megerősítette, hogy már a Star Wars-film forgatókönyvén dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm megerősítette az egyik Star Wars-film és a Disney+ sorozat rendezőjét is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat