Főoldal Filmek A Planet Hulk sorozatból Miek is feltűnik majd a Thor: Ragnarok-ban
Filmek

A Planet Hulk sorozatból Miek is feltűnik majd a Thor: Ragnarok-ban

Tegnap óta szárnyra kapott hír hogy, Miek is benne lesz a Thor: Ragnarok-ban, de szerepe még rejtély.

652

Tegnap óta szárnyra kapott hír hogy, Miek is benne lesz a Thor: Ragnarok-ban, de szerepe még rejtély.

A Thor: Ragranok forgatása tegnap az utolsó napjához ért, amit Taika Waititi rendező meg is osztott Facebook-on. A videóban volt egy olyan rész, mikor a rendező odasétált Steve nevezetű színészhez, majd bedobott egy ismerős karakter nevet a közvetítés során. Waititi elmondta, hogy a színész Miek-et fogja majd játszani a filmben. Elevenítsük fel picit, hogy pontosan ki is Miek a Planet Hulk képregényben.

A képregényekben Miek egy rovarszerű lény a Sakaar nevezetű bolygón. Igen, ez az a hely, ahol Ronan (Lee Pace) sereget toborzott A galaxis őrzőiben. Miután Miek találkozott a zöld góliáttal, Hulk-kal az arénában, nem csak barátok lettek, de Miek, Hulk Warbound nevezetű csapatának is tagja lett a Planet Hulk képregényekben. Barátságuk végül megromlott, de erről ha többet szeretnétek megtudni, akkor mindenképp olvassátok el a World War Hulk fejezetet.

Noha Walt Simonson legendás képregényszámából, a The Mighty Thor-ból nagyban merítettek ötleteket a Thor: Ragnarok forgatása során, így kíváncsiak várjuk, hogy mely más Planet Hulk karakterrel találkozhatunk majd még a filmben. Egyre jobban kezd kibontakozni, hogy egy visszavágót láthatunk majd a filmben Hulk (Mark Ruffalo) és Thor (Chris Hemsworth) között, pont úgy, ahogy a képregényekben az arénás jelenetben megírták korábban.

Biztos, hogy Miek szerepleni fog a Thor: Ragnarok-ban, de az alapján, ahogy láthattuk Steve-t a videóban – ezt 10:50 perctől keressétek -, nem úgy tűnik, mintha  rovarszerű megjelenését a képregényekből átültették volna a filmbe. Talán egyszerűen csak Steve nem volt kisminkelve, vagy valami utómunka során kapja meg az igazi külsejét, de most úgy tűnik, hogy Miek nevezetű képregénykarakter szimplán csak egy köszöntőt kapott, valódi szerepére még várnunk kell.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Amazon: Ügyvéd
Filmek

Mark Ruffalo most akkor szerepet kap az Amerika kapitány: Szép új világban vagy sem?

Egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot Mark Ruffalo szerepével kapcsolatban.

A győztes gól
Filmkritikák

A győztes gól kritika

Taika Waititi ezúttal egy hányattatott sorsú fociválogatott történetét mesélte el A győztes...

Furiosa
Előzetesek

A Furiosa első előzetese bemutatja a franchise egyik legjobb karakterének az eredetét

A Furiosa első előzetese alapján minden várakozást túlszárnyal majd?