x
Close


Közelgő események

Filmek

A 20th Century Fox már meg is találta a Deadpool 2 rendezőjét?

Ez gyorsan ment. Kevesebb, mint egy hete jelentették be, hogy a Deadpool 2 rendező nélkül maradt, de máris megvan az utód?

A 20th Century Fox már meg is találta a Deadpool 2 rendezőjét?
  • Publishedoktóber 30, 2016

Ez gyorsan ment. Kevesebb, mint egy hete jelentették be, hogy a Deadpool 2 rendező nélkül maradt, de máris megvan az utód?

Tim Miller távozása váratlanul ért mindenkit, de már úgy hallani, hogy a stúdió megtalálta Miller utódját, méghozzá házon belül, és David Leitch-et a Jon Wick társ-rendezőjét szeretnék erre a posztra állítani. Szomorú volt, mikor egy hete bejelentették, hogy Tim Miller távozik a Deadpool produkciótól, de a Mashable forrásai szerint a Fox nem szomorkodott sokáig és David Leitch-nek máris odaadták a rendezői jogokat.

Továbbra is homályos az ügy, kevés részlet szivárgott ki a távozás valódi okáról, de azt pletykálják, hogy esetleg Miller és Reynolds nem jött ki egymással. Összeszólalkoztak a dolgokon, többek között a castingról mehetett a vita, hogy ki játssza Kábelt a folytatásban. Ezek után a rendező jobbnak látta, ha távozik. A filmnek még mindig nincs kezdési időpontja, nem jelentették be hogy hivatalosan mikor kezdik a forgatást, de a hírek szerint már tesztelik Domino női karakterét, s hamarosan indulhat a munka.

Leitch leginkább arról ismert, hogy főként a kaszkadőröket irányította, de dolgozott már előadóművészként is, míg végül így került be a Fox-hoz is, azóta viszont teljesen befészkelte magát. Így jöhetett szóba, hogy olyan nagyobb filmeknél kérjék a színész segítségét, mint a Penge, a Harcosok klubja, a Daredevil, és az X-Men kezdetek: Farkas – amiben épp Ryan Reynolds-dzal dolgozott együtt. Kaszkadőri szerep révén a Matrix: Forradalomban, a Van Helsing-ben és a Bourne: Ultimatumban is feltűnt Leitch. Az elmúlt időkben viszont váltott, és új szintre lépett, és már másodrendezőként brillírozott a Jurassic World-ben, a Farkas filmben, vagy akár az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

Mint rendező a Jon Wick-en dolgozott társrendezőként Chad Stanhelski kaszkadőr társával együtt. A filmet nem csak a rajongók, de a kritikusok is elismeréssel nézték, melynek folytatását jövőre fogják bemutatni. Leitch a siker után bevállalt egy kém-thrillert is, a The Coldest City-t, amit szintén jövőre fognak bemutatni a mozikban.

A Variety először úgy tudta, hogy valóban David Leitch-et szemelték ki a Deadpool 2 megüresedett székére, és azt is hozzátették az oldalon, hogy kezdetektől kinézett neki egy X-Force adaptáció, de most végre úgy döntöttek, hogy zöld utat kap, és Ryan Reynold-dzal közösen készíthetik a folytatást.

Picit ellentmondásos értesülések érkeztek, ugyanis a The Hollywood Reporter szerint még nem jött létre az alku, a stúdió nem rázott kezet vele, csak pillanatnyilag élen jár, és jelenleg ő az egyedüli, aki találkozott Reynold-dzal. A stúdió várhatón most találkozni fog Drew Goddard-dal (The Cabin in the Woods) és Magnus Martens-szel (Luke Cage) is. A döntést mielőbb meg kell hozni, hiszen nincs túl sok idejük, el kell kezdeni a forgatást, vagy különben csúszik a Deadpool 2 2018-as bemutatója.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.