Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

PC-re is érkezik a Red Dead Redemption 2

BRÉKING: Novemberben már a számítógépeken is belovagolhatjuk a vadnyugat izgalmas pusztáit.

A hatalmas sikerű Rockstar által készített játék ismét a vadnyugatra kalauzol el minket, leteszteltük már mi is, és egyöntetű sikert aratott ez a kaland is. Eddig csak konzolokra volt elérhető (ahogy a GTA 5 is egy ideig…) azonban adathalászok már találtak eddig is bizonyítékokat rá, hogy bizony érkezni fog ez is számítógépekre. Most azonban változott a helyzet, hiszen megkapta a játék a hivatalos megerősítést, tehát cowboyok kössétek fel a gatyátokat, a vadnyugat november 5-én PC-re költözik.

Nem csak a számítógépek profitálnak majd ebből a bejelentéstől, ugyanis mindezek mellett a Google Stadiának is induló címe lesz a Rockstar üdvöskéje. A letölthető változat alapvetően a saját, nemrég indított kliensükből lesz elérhető, azonban október végén már egyéb digitális boltokból is, mint Epic Games store, Greenman Gaming, vagy Humble Store. A legrosszabbul a Steam elkötelezett hívei járnak, nekik decemberig kell várni (újabb kis fricska a Valve sokáig piacvezető platformjának). Jobban megéri azonban az legelsőn előrendelni október 22-ig, ugyanis sok bónuszt tartogat a Rockstar a játékosok számára. Többek között ezekből a címekből lehet még kettőt választani a Red Dead mellé:

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

A gépigény majd október 9-én fog érkezni, addig is tűkön ülve várjuk milyen látványt fog kihozni a Rockstar ebből a játékból is. Kalapot fel Cowboyok!

 

Még több a témában...

Készül az új Metro játék!

Héja Szabolcs

Vadász leszel vagy préda?

Héja Szabolcs

Ingyenes a The Fate of Atlantis első része!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább