Főoldal Filmek Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba
Filmek

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

A Disney megerősítette, hogy mikortól lesz megvásárolható a Star Wars: Skywalker kora, valamint azt is, hogy az összes Star Wars-film megjelenik 4K UHD formátumban.

779
Star Wars: Skywalker kora

A Disney megerősítette, hogy mikortól lesz megvásárolható a Star Wars: Skywalker kora, valamint azt is, hogy az összes Star Wars-film megjelenik 4K UHD formátumban.

Minap a The Walt Disney Studios Home Entertainment bejelentette, hogy a Skywalker saga kilencedik részét mikor lehet otthonunkban is újranézni, de ami talán ennél még ennél is fontosabb bejelentés, hogy a Disney+ streamingszolgáltatón már fellelhető 4K UHD formában is megvásárolhatók lesznek a korábbi filmek, így azok is hozzájuthatnak, akiknek nincs Disney+ előfizetésük.

A Star Wars: Skywalker kora március 17-én jelenik meg digitális formában, ez azonban még csak HD minőséget takar, akik 4K UHD felbontásban szeretnék megnézni Rey és Kylo Ren történetének befejező epizódját, azoknak március 31-éig várniuk kell, amikor is lemezesen is elérhetővé válik.

Az otthoni kiadás több mint kétórás exkluzív bónusz tartalommal érkezik, köztük egy dokumentumfilmet is kapunk a színfalak mögötti munkálatokról, a színészekről és a filmrendezőkről, akiknek hála megvalósulhatott ez a legendás történetet. Úgy tűnik azonban, hogy egyik törölt vagy bővített jelenetet sem teszik közzé, azokat megtartja magának a Disney. Bennfentes hírek szerint a Disney és J.J. Abrams többször is egymásnak esett, amiért megvágták a filmet, vagy kötelező elemeket kértek a rendezőtől.

A vegyes kritikák ellenére a film a tavalyi év egyik legnagyobb kasszasikere volt, otthon 513,1 millió dollárt, míg külföldön 555,9 millió dollárt keresett vele a Disney, ezzel pedig a harmadik legsikeresebb Star Wars-film lett a történetben, mellesleg 2019-ben pedig a nyolcadik legtöbb bevételt termelt mozifilmje.

https://youtu.be/qE387-TCgrw
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...