Wide Screen
Image default
Filmek

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

A Disney megerősítette, hogy mikortól lesz megvásárolható a Star Wars: Skywalker kora, valamint azt is, hogy az összes Star Wars-film megjelenik 4K UHD formátumban.

A Disney megerősítette, hogy mikortól lesz megvásárolható a Star Wars: Skywalker kora, valamint azt is, hogy az összes Star Wars-film megjelenik 4K UHD formátumban.

Minap a The Walt Disney Studios Home Entertainment bejelentette, hogy a Skywalker saga kilencedik részét mikor lehet otthonunkban is újranézni, de ami talán ennél még ennél is fontosabb bejelentés, hogy a Disney+ streamingszolgáltatón már fellelhető 4K UHD formában is megvásárolhatók lesznek a korábbi filmek, így azok is hozzájuthatnak, akiknek nincs Disney+ előfizetésük.

A Star Wars: Skywalker kora március 17-én jelenik meg digitális formában, ez azonban még csak HD minőséget takar, akik 4K UHD felbontásban szeretnék megnézni Rey és Kylo Ren történetének befejező epizódját, azoknak március 31-éig várniuk kell, amikor is lemezesen is elérhetővé válik.

Az otthoni kiadás több mint kétórás exkluzív bónusz tartalommal érkezik, köztük egy dokumentumfilmet is kapunk a színfalak mögötti munkálatokról, a színészekről és a filmrendezőkről, akiknek hála megvalósulhatott ez a legendás történetet. Úgy tűnik azonban, hogy egyik törölt vagy bővített jelenetet sem teszik közzé, azokat megtartja magának a Disney. Bennfentes hírek szerint a Disney és J.J. Abrams többször is egymásnak esett, amiért megvágták a filmet, vagy kötelező elemeket kértek a rendezőtől.

A vegyes kritikák ellenére a film a tavalyi év egyik legnagyobb kasszasikere volt, otthon 513,1 millió dollárt, míg külföldön 555,9 millió dollárt keresett vele a Disney, ezzel pedig a harmadik legsikeresebb Star Wars-film lett a történetben, mellesleg 2019-ben pedig a nyolcadik legtöbb bevételt termelt mozifilmje.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Berendelték a Star Wars: The Bad Batch animációs Disney+ sorozatot

Vigh Martin

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat