Wide Screen
Image default
Filmek

Oscar Isaac csak olyan áron térne vissza a Star Wars univerzumba, ha egy házra vagy valami hasonlóra lenne szüksége

Poe Dameront alakító színész megmondta a véleményét.

Mikor tavaly télen kijött a Star Wars: Skywalker kora sokan azt várták a filmtől, hogy megválaszol majd minden kérdést, és ez részben elmondható volt, de mindazt milyen áron tette. Sokan a megfelelési kényszer miatt hibáztatják a Lucasfilmet, hogy fan service stílusban zárták le a legendás Skywalker történetet, és nem gondolták át az új trilógiát. Valahol van benne igazság, hiszen a Star Wars: Az utolsó Jedik után érezhető volt a kapkodás, a nagy sietség, hogy minden kérdést megválaszoljanak és lezárják a történetet.

A bemutató után nemcsak a rajongók és kritikusok adtak hangot a filmnek, de még Oscar Isaac is, aki élesen bírálta a stúdiót, amiért nem bontották ki a romantikus kapcsolatot Poe Dameron és Finn között, amit láttunk a Star Wars: Az ébredő Erőben. A Deadline arról kérdezte az Ellenállás legvakmerőbb pilótáját, hogy ha lehetősége nyílna a visszatérésre, elvállalná-e a szerepet újra.

Valószínűleg, de ki tudja. Ha szükségem lenne egy másik házra vagy valamire. Élveztem, ezek a filmek kihívást jelentettek, és együtt dolgozhattam színészek, előadók és díszlettervezők egy nagyon nagy csoportjával, s mindez nagyon szórakoztató volt.   Oscar Isaac

A színész következő nagy dobása a Dűne lesz, amit hazánkban forgattak, azonban néhány pótforgatás miatt nyár végén ismét ellátogatnak Budapestre. A filmet a tervek szerint év végén fogja bemutatni a Warner Bros., de ez még változhat.

Még több a témában...

Oscar Isaac megerősítette, hogy augusztusban ismét Magyarországra látogat a Dűne stábja

Vigh Martin

A Star Wars: Skywalker kora gyűjtőkártyáin félelmetesen festenek a Ren Lovagjai

Kévés Bence Mihály

Kathleen Kennedy szerint a trilógia főszereplői a jövőben még feltűnhetnek Star Wars-filmekben

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat