Poe Dameron

Oscar Isaac csak olyan áron térne vissza a Star Wars univerzumba, ha egy házra vagy valami hasonlóra lenne szüksége

Poe Dameront alakító színész megmondta a véleményét.

Mikor tavaly télen kijött a Star Wars: Skywalker kora sokan azt várták a filmtől, hogy megválaszol majd minden kérdést, és ez részben elmondható volt, de mindazt milyen áron tette. Sokan a megfelelési kényszer miatt hibáztatják a Lucasfilmet, hogy fan service stílusban zárták le a legendás Skywalker történetet, és nem gondolták át az új trilógiát. Valahol van benne igazság, hiszen a Star Wars: Az utolsó Jedik után érezhető volt a kapkodás, a nagy sietség, hogy minden kérdést megválaszoljanak és lezárják a történetet.

A bemutató után nemcsak a rajongók és kritikusok adtak hangot a filmnek, de még Oscar Isaac is, aki élesen bírálta a stúdiót, amiért nem bontották ki a romantikus kapcsolatot Poe Dameron és Finn között, amit láttunk a Star Wars: Az ébredő Erőben. A Deadline arról kérdezte az Ellenállás legvakmerőbb pilótáját, hogy ha lehetősége nyílna a visszatérésre, elvállalná-e a szerepet újra.

Valószínűleg, de ki tudja. Ha szükségem lenne egy másik házra vagy valamire. Élveztem, ezek a filmek kihívást jelentettek, és együtt dolgozhattam színészek, előadók és díszlettervezők egy nagyon nagy csoportjával, s mindez nagyon szórakoztató volt.   Oscar Isaac

A színész következő nagy dobása a Dűne lesz, amit hazánkban forgattak, azonban néhány pótforgatás miatt nyár végén ismét ellátogatnak Budapestre. A filmet a tervek szerint év végén fogja bemutatni a Warner Bros., de ez még változhat.

Total
1
Shares
Previous Article

KRITIKA: Queen & Slim

Next Article

JÁTÉKTESZT: Fell Seal: Arbiter's Mark - Missions and Monsters

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!