Főoldal Filmek Oscar Isaac megerősítette, hogy augusztusban ismét Magyarországra látogat a Dűne stábja
Filmek

Oscar Isaac megerősítette, hogy augusztusban ismét Magyarországra látogat a Dűne stábja

A nyár végén ismét hazánkban forgat majd a stáb.

450
Dűne

Hatalmas várakozás előzi meg Denis Villeneuve Dűne-adaptációját, Frank Herbert kultikus regénye ugyanis vitán felül a sci-fi műfajának egyik alapműve, igazán méltó filmes interpretáció azonban eddig nem készült. 1984-ben az egyébként kiváló David Lynch álmodta vászonra az izgalmas történetet, a nézők többsége azonban nem volt elégedett a végeredménnyel. Mindenki izgatott lett ellenben, mikor kiderült, hogy korunk egyik legfelkapottabb rendezője, a műfajban már többször is (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) bizonyító Denis Villeneuve kapja meg ez alkalommal a karmesteri pálcát. A direktor személye mellett bizakodásra adhat okot továbbá a szereplőgárda, hiszen egy sor izgalmas, kipróbált színész csatlakozott a projekthez, a teljesség igénye nélkül láthatjuk majd többek között  Timothée Chalamet-t, Rebecca Fergusont, Oscar Isaacet, Zendayát, Josh Brolint és Jason Momoát is.

Dűne

A forgatás rendben le is zajlott, néhány apróbb simításra azonban még úgy tűnik szükség van, Oscar Isaac ugyanis megerősítette, hogy augusztus közepén a stáb visszatér Magyarországra, hogy felvegyen néhány jelenetet.

Augusztus közepére tervez a stáb egy utóforgatást Budapestre, ahol apró simítást végzünk majd. Láttam már néhány kockát egyébként, és ezek alapján kifejezetten bizakodó vagyok. Denis (Villeneuve-a szerk.) egy valódi művész. Őrültségnek hangzik, hogy pár hónappal a bemutató előtt még veszünk fel jeleneteket, valójában azonban nem olyan különös ez, ugyanez volt a helyzet a Star Wars esetében is.

Dűnét december 17-én mutatják be a hazai mozik.

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
BREAKINGFilmek

Hivatalosan is készül a Dűne 3. része

Trilógiaként zárul Paul Atreides története, elkészül a Dűne 3., azaz A dűne...