Főoldal Sorozatok Oscar Isaac megerősítette, hogy Holdlovag még visszatér a Marvel Moziverzumban
Sorozatok

Oscar Isaac megerősítette, hogy Holdlovag még visszatér a Marvel Moziverzumban

Csak azt nem mondta el, mikor és hogyan tér vissza a Holdlovag.

518
Holdlovag

A Holdlovag sztárja, Oscar Isaac volt az idei New York-i Comic-Con egyik fővendége. A színész a négynapos rendezvényen első sorban a rajongók miatt látogatott ki a közönségtalálkozóra, ahol fotózásokon és autogramosztásokon vett részt. A 43 éves színész természetesen saját panelt is kapott, de nem konkrét szerep miatt, hanem a karrierjéről beszélt a jelenlévőknek.

A New York-i Comic-Con panelje során Oscar Isaacet arról kérdezték, tervezi-e, hogy visszatér Holdlovag szerepében a Marvel Moziverzumban. Érthető okokból a színész túl sokat nem árulhatott el a jövőjéről, de a válasza arra utal, hogy a karakternek van jövője az MCU-ban.

Csak annyit mondhatok, hogy nem most hallottunk utoljára arról a rendszerről, ami Holdlovagot jelenti.

Oscar Isaac

A Jeremy Slater által fejlesztett Holdlovag egy hat epizódból álló sorozat volt, amit idén márciusban mutattak be a Disney+ streaming szolgáltatón. Bár a Marvel Studios még nem jelentette be a sorozat második évadát, a fináléban nyitva hagyták az ajtót, hogy a karakter visszatérjen még a képernyőre, vagy esetleg a Marvel Moziverzum más produkcióiban.

A disszociatív identitászavarral küzdő férfira összpontosító Holdlovag azzal a felfedezéssel zárult, hogy a sorozat főszereplőjének, Marc Spectornak van egy harmadik személyisége, aki a “Jake Lockley” nevet használja, és Khonshuval, az egyiptomi holdistennel dolgozik. Két fő személyisége nem tud Jake létezéséről.

A Disney+ sorozatában Oscar Isaac játssza a főszereplőt, mellette May Calamawy, Karim El Hakim, F. Murray Abraham, Ethan Hawke, Ann Akinjirin, David Ganly, Khalid Abdalla, Gaspard Ulliel, Antonia Salib, Fernanda Andrade, Rey Lucas, Sofia Danu és Saba Mubarak kapott még szerepet.

Moon Knight
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.