Főoldal Filmek Őrülten jól néz ki Thor sisakban a Thor: Szerelem és mennydörgés új promóciós képén, de a Fekete Párducra is kaptunk utalást
Filmek

Őrülten jól néz ki Thor sisakban a Thor: Szerelem és mennydörgés új promóciós képén, de a Fekete Párducra is kaptunk utalást

A Walt Simonson-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket most.

477
Thor: Ragnarök

Előzetesre még egy csöppent várnunk kell, miközben záporoznak a promóciós anyagok Taika Waititi várva várt folytatásáról. Néhány hete már láttuk, hogy milyen Valkűr új harci felszerelése, majd a nagy visszatérő Jane Foster, azaz a Hatalmas Thor is megmutatta magát. Mellette láttunk egy friss képet Thorról is, akinek úgyszintén megújul a jelmeze, de valami azt sugalja, hogy a rajongók örülni fognak, ha meglátják majd a karaktert, ugyanis egy fontos részletet próbáltak eltitkolni.

A Marvel Moziverzum legújabb promóciós képe kiszivárgott a világhálóra, és bár nem tudjuk biztosan megmondani, hogy valódi-e, mindenesetre úgy tűnik, hogy valóban a film reklámozására használják majd fel. A Taika Waititi rendező filmjének karaktereiről nemrég több képet is megosztottak, és ha hihetünk a szemünknek, akkor Thor talált magának egy sisakot. A képregényrajongóknak nem új, hiszen a karaktert Walt Simonson író műveiben rendszerint így ábrázolták. Egészen félelmetes külsőt kölcsönöz a főhősnek.

Az a tény, hogy Thor fején ritkán láttunk sisakot az MCU-ban, és ez évek során néhány rajongónak gondot is okozott. A 2011-ben bemutatott Thor című filmben csak rövid időre vette fel a sisakot, majd a Hulk ellen vívott csatában is viselt fejvédőt a Thor: Ragnarökben. A mostani próbálkozást azonban egyenesen a képregények ihlették. Nem titok, hogy Waititi rengeteg inspirációt merített Walt Simonsontól.

A képen más hősök is feltűnnek, balra például Ms. Marvel látható, de a legnagyobb beszédtéma eddig a közösségi médiában az, hogy sokak szerint először vehetjük szemügyre az új Fekete Párducot a folytatásból.

A lila-fekete jelmez kicsit eltér attól, mint amit a néhai Chadwick Boseman viselt T’Challa-ként. Bár csak egy kis részletet látunk a karakterből, de ha valóban az ő utódját látható a kép jobb oldalán, akkor valószínűleg egy férfi karaktert ábrázol. Ez azonban további kérdéseket vet fel, hogy ki lehet T’Challa utódja, mert sokan arra voksoltak, hogy Shuri veszi át helyét. Persze ezek csak találgatások, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy a kép tényleg valódi.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események