Főoldal Filmek Tessa Thompson megmutatta Valkűr nagyon menő jelmezét a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásáról
Filmek

Tessa Thompson megmutatta Valkűr nagyon menő jelmezét a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásáról

Valkűr megújult jelmezben tér vissza.

457
Thor: Ragnarök

A Marvel Studios idei felhozatala talán minden korábbinál erősebb lesz, mint amit az elmúlt évtiezedben láttunk. A stúdió egyik legjobban várt filmje idén a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz, amelyben Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében, azaz ő lesz a Hatalmas Thor. De Portman mellett a franchise legújabb részében természetesen maga Odin fia is visszatér: Chris Hemsworth Thorként és Tessa Thompson Valkűrje, Asgard új uralkodója.

Már rég leforgatták a filmet, még nem kaptunk hivatalos képet a várva várt folytatásból, bár nemrég egy kiszivárgott promóciós poszter láthattuk a kulcsszereplőket, akik várhatóan fontos szerepet játszanak a történetben. És ahogy várható volt, a főszereplők radikális változáson esnek át, köztük Valkűr is, az LMBTQ+ szuperhősnő. A film nyári bemutatója előtt egy vadonatúj forgatási fotót kaptunk Taika Waititi rendezte filmjéből, amin először láthatják a rajongók Tessa Thompson megújult külsejét Asgard uralkodójaként.

Tessa Thompson új jelmeze határozottan sokkal menőbb, uralkodóhoz méltó, mint a korábbi viselete. Ettől függetlenül megmaradtak a karakter jellegzetes vonásai, a harci eszközök, mint például a kard, szóval lényegében a régi ruhát ötvözték új elemekkel. Már csak abban reménykedünk, hogy a ruhát akcióban is láthatjuk, amint idén megérkezik a Thor: Szerelem és mennydörgés.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá. Az isteni mészáros, Gorr szerepében pedig Christian Bale lesz látható, aki egy viszonylag újonnan bemutatott gonosz karaktert kelt életre a filmvásznon.

Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 8-án érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események