Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés promóciós poszterén Jane Foster a hatalmas Thor szerepében és az új jelmezeket láthatjuk

Egyszerűen mesés jelmezeket kapnak a főszereplők a Thor: Ragnarök folytatásában.

Egy új poszter bukkant fel a Thor: Szerelem és mennydörgés című film promóciójához, melyen a mennydörgés istene és a nagy visszatérő Jane Foster látható a Hatalmas Thor szerepében. De nem ők az egyetlen nagy durranások a poszteren, mert láthatjuk a karakterek jelmezét illetve a Hatalmas Thor kezében a Mjolnir-t is.

Könnyen lehet, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz 2022 egyik legjobban várt képregényfilmje, különösen, hogy a rendezői székben ezúttal is a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi foglal helyet. Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy Natalie Portman Jane Fosterje lesz a Hatalmas Thor, de néhány forgatási képtől eltekintve eddig még nem láttuk a nagy visszatérőt. Most azonban a Marvel Studios bemutatott a promóciós plakátján új képet kaptunk a karakterről.

Ahogy sejtettük, Foster a Mjolnir egy másik változatát fogja forgatni, amelyet valahogyan sikerült darabjaiból összerakni. Ami pedig Jane jelmezét illeti, Waititi határozottan ragaszkodik a képregényhű megjelenésekhez, Portman pedig egyszerűen fantasztikusan néz ki ebben a páncélban és sisakban.

Nem a Hatalmas Thor az egyetlen, aki megújult külsővel tér vissza a filmvászonra, hiszen a Mennydörgés istene is megújult külsőt kap a negyedik menetre, ami nagyon is illik az MCU új korszakához. A plakáton továbbá helyet kapott még Valkűr (Tessa Thompson), valamint az időközben ízig-vérig asgardivá vált Korg és Thor két kecskéje is.

A Thor: Szerelem és mennydörgés című filmhez az első ízelítőt nagy valószínűséggel csak jövőre fogják bemutatni, noha a pletykák szerint hamarosan érkezik egy Doctor Strange az őrület multiverzumában trailer. Ha így lenne, akkor a Doctor Strange folytatásának előzetese valamikor a Pókember: Nincs hazaút jövő heti premierjével debütálhat.

A Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 8-án érkezik a mozikba.

Total
21
Shares
Previous Article
Black Adam

Dwayne Johnson biztos abban, hogy Black Adam Supermannel fog harcolni

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige szerint a Marvel "mindig deficites" az Oscar-gálán a műfaji elfogultság miatt

Related Posts