Thor

A Végtelen háború elfeledett óriását is visszahozza a Thor: Szerelem és mennydörgés?

A Vihartörő kovácsa is visszatér a folytatásban?

Nagy az izgalom a Thor: Szerelem és mennydörgés című folytatás körül, ami érthető, hiszen az év egyik legjobban várt filmjéről van szó. A folytatásban nemcsak Thor, Valkűr és az új barátai térnek vissza, hanem Natalie Portman elfeledett karaktere, Jane Foster is, méghozzá a Hatalmas Thor szerepében. A legújabb hírek szerint pedig a Bosszúállók: Végtelen háború törpje is tiszteletét teszi a filmben.

Néhány árulkodó forgatási fotótól eltekintve a Marvel Studios kiváló munkát végzett, hogy a lehető legnagyobb titokban várjuk a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját. Azt azonban tudjuk, hogy Gorr, az isteni mészáros lesz a film főgonosz, míg Jane Foster szuperhősnek áll, felveszi köpenyét és a Mjölnirt. A Hatalmas Thorról éppen néhány napja osztottunk meg néhány fotókat. Éppen ez a fotó indította be a rajongók fantáziáját, hiszen Foster kezében a Mjölnir látható, amiről pedig tudjuk, hogy Hela megsemmisítette azt a Thör: Ragnarökben. Elképzelhető, hogy Nidavellir óriás törpéje, Eitri a felelős az ősi fegyver összeszereléséért? Ha hihetünk a a legújabb hírnek, akkor Peter Dinklage visszatér Eitri, a törpe szerepében.

A The Cosmic Circus kiszúrt egy bejegyzést az IMDb-n, miszerint a színész Peter Dinklage fodrásza, Lane Friedman a Trónok harca öregdiákjával közösen dolgozik a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmen.

Az IMDb lévén, valószínűleg jobban tesszük, ha nem izgulunk túl a dolgot – hiszen gyakorlatilag bárki szerkesztheti az oldalt -, de talán valaki tényleg idő előtt szellőztette meg ezt az információt. Már csak azért is lehet alapja a hírnek, mert gyakorlatilag Eitri jelentéktelen szerepet kapott a Végtelen háborúban, ha eltekintünk attól, hogy az ő segítségével alkották meg a Vihartörőt, amivel Thor később kaszabolta az ellent Vakandában. Ezzel a visszatéréssel Dinklage jelentőségteljesebb szerepet kaphat, de ezek csak feltételezések, hivatalosan a Marvel Studios nem erősítette meg a színész visszatérését.

Elvégre arról a fickóról beszélünk, aki segített kovácsolni a Mjölnirt, a Vihartörőt és a Végtelen Kesztyűt, szóval nagyon bízunk benne, hogy Eitri kap még egy esélyt és maradandó kalandban vesz részt a Marvel Moziverzumban.

Total
1
Shares
Previous Article
House of the Dragon

George R.R. Martin látta Trónok harca - Sárkányok háza első epizódjának nyers vágását, és imádta

Next Article
Fekete Özvegy

Egy jelentés szerint a kalózkodás miatt 600M dollárt bukott a Disney a Fekete Özvegy online bemutatóval

Related Posts