Főoldal Filmek A Végtelen háború elfeledett óriását is visszahozza a Thor: Szerelem és mennydörgés?
Filmek

A Végtelen háború elfeledett óriását is visszahozza a Thor: Szerelem és mennydörgés?

A Vihartörő kovácsa is visszatér a folytatásban?

510
Thor

Nagy az izgalom a Thor: Szerelem és mennydörgés című folytatás körül, ami érthető, hiszen az év egyik legjobban várt filmjéről van szó. A folytatásban nemcsak Thor, Valkűr és az új barátai térnek vissza, hanem Natalie Portman elfeledett karaktere, Jane Foster is, méghozzá a Hatalmas Thor szerepében. A legújabb hírek szerint pedig a Bosszúállók: Végtelen háború törpje is tiszteletét teszi a filmben.

Néhány árulkodó forgatási fotótól eltekintve a Marvel Studios kiváló munkát végzett, hogy a lehető legnagyobb titokban várjuk a Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját. Azt azonban tudjuk, hogy Gorr, az isteni mészáros lesz a film főgonosz, míg Jane Foster szuperhősnek áll, felveszi köpenyét és a Mjölnirt. A Hatalmas Thorról éppen néhány napja osztottunk meg néhány fotókat. Éppen ez a fotó indította be a rajongók fantáziáját, hiszen Foster kezében a Mjölnir látható, amiről pedig tudjuk, hogy Hela megsemmisítette azt a Thör: Ragnarökben. Elképzelhető, hogy Nidavellir óriás törpéje, Eitri a felelős az ősi fegyver összeszereléséért? Ha hihetünk a a legújabb hírnek, akkor Peter Dinklage visszatér Eitri, a törpe szerepében.

A The Cosmic Circus kiszúrt egy bejegyzést az IMDb-n, miszerint a színész Peter Dinklage fodrásza, Lane Friedman a Trónok harca öregdiákjával közösen dolgozik a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmen.

Az IMDb lévén, valószínűleg jobban tesszük, ha nem izgulunk túl a dolgot – hiszen gyakorlatilag bárki szerkesztheti az oldalt -, de talán valaki tényleg idő előtt szellőztette meg ezt az információt. Már csak azért is lehet alapja a hírnek, mert gyakorlatilag Eitri jelentéktelen szerepet kapott a Végtelen háborúban, ha eltekintünk attól, hogy az ő segítségével alkották meg a Vihartörőt, amivel Thor később kaszabolta az ellent Vakandában. Ezzel a visszatéréssel Dinklage jelentőségteljesebb szerepet kaphat, de ezek csak feltételezések, hivatalosan a Marvel Studios nem erősítette meg a színész visszatérését.

Elvégre arról a fickóról beszélünk, aki segített kovácsolni a Mjölnirt, a Vihartörőt és a Végtelen Kesztyűt, szóval nagyon bízunk benne, hogy Eitri kap még egy esélyt és maradandó kalandban vesz részt a Marvel Moziverzumban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.