Főoldal Filmek A Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb promóciós képén Natalie Portman, azaz a Hatalmas Thor jelmezét csodálhatjuk meg
Filmek

A Thor: Szerelem és mennydörgés legújabb promóciós képén Natalie Portman, azaz a Hatalmas Thor jelmezét csodálhatjuk meg

Thor és a Hatalmas Thor új szerelése is kiszivárgott.

526
Thor Natalie Portman

Még nem tértünk magunkhoz, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés még idén a mozikba kerül. Thor legútóbbi szólókalandja, a Thor: Ragnarök 2017-ben jött ki a mozikban, és a kritikusok és a rajongók egyaránt elismerősen vélekedtek Taika Waititi alkotásáról. Sokan már lemondtak Thorról az első két film után, de sikerült újjéleszteni a karaktert, s nagyobbá tenni, mint valaha volt, sőt még komikus oldalát is megismerhettük a mennydörgés istenének.

Öt évvel a nagysikerű folytatás után Chris Hemsworth Taika Waititi rendezővel visszatér, hogy elhozza nekünk a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmet, ami még elődjénél is nagyobb lehet, ugyanis a címszereplő mellett visszatér a franchise egyik kulcsszereplője. Néhány napja már láttuk a Tessa Thompson által játszott Valkűr újdonsült jelmezét, most pedig az új promóciós képen a nagy visszatérő Natalie Portman látható Jane Foster szerepében. A karaktert eddig csak koncepciós képeket láttuk, most azonban teljes pompában a Hatalmas Thor.

A várva várt folytatás egyik legizgalmasabb eleme, hogy Natalie Portman visszatér Jane Foster szerepében. Ami még ennél is izgalmasabb, hogy a Hatalmas Thorként teszi mindezt. Egyelőre keveset tudunk Foster visszatéréséről, és arról, hogyan csinálnak belőle egy hatalmas istennőt, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy a direktor nagyszerű történettel áll elő.

Miközben az első előzetesre várunk, a Thor: Szerelem és mennydörgés promóciós képeit folyatamosan szivárogtatják. Az új képen Portman mellett Chris Hemsworth is feltűnik. Odin fia egy vadonatúj kék-arany ruhát visel, ahogy erről már láttunk néhány fényképet a forgatásról. Mindkét karakter fantasztikusan fest a képen, Janes Foster a hagyományos vörös és ezüst színű Thor-öltözékében pompázik. Még az ikonikus sisak is rajta van!

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá. Az isteni mészáros, Gorr szerepében pedig Christian Bale lesz látható, aki egy viszonylag újonnan bemutatott gonosz karaktert kelt életre a filmvásznon.

Thor: Szerelem és mennydörgés 2022. július 8-án érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események