Főoldal Filmek Nyilvánosságra hozták a Penge lehetséges rendezőinek listáját, de szeptemberről 2022-re halasztották a forgatást
Filmek

Nyilvánosságra hozták a Penge lehetséges rendezőinek listáját, de szeptemberről 2022-re halasztották a forgatást

Még nem sikerült rendezőt találni a Penge-filmhez.

334
Penge

A Marvel Studios hétfőn bejelentette, hogy 4. fázis filmjeit mikor fogják bemutatni, és ebben még a tavaly decemberben megerősített Fantasztikus Négyes is kapott említést, miközben a Penge reboot szóba se került. Sokan azon tűnődtek, hogy miért nem kapott megjelenési dátumot a film, annak ellenére, hogy még 2019-ben a bejelentették a főszereplővel együtt.

A The Hollywood Reporter utánajárt a dolgoknak, hogy miért késlekednek annyit az Oscar-díjas Mahershala Ali főszereplősével bejelentett alkotásnál. A lap egy cikkében hosszasan taglalta a Warner Bros. tervét, hogy milyen alkotások születhetnek a következő években. A jelentés tartalma szerint egy új Superman-filmen dolgoznak, a rendezői feladatra pedig fekete rendezőt szeretnének. De ebből a cikkből a Joker folytatására is rávilágítottak, hogy a stúdió nem tett le a tervezésről. De a lap arra is felhívta a figyelmünket, hogy valószínűleg az állhat a Penge csúsztatása mögött, hogy több olyan rendezőt is kiszemelt a Marvel, akivel a Warner Bros. jelenleg is tárgyal a Superman projekt miatt.

A listán olyan neves rendezők szerepelnek, mint Steven Caple Jr. (Creed II), J.D. Dillard (Sweetheart), Regina King (Egy éj Miamiban…), Shaka King (Judas and the Black Messiah), és valószínűleg Barry Jenkins (Holdfény) is a jelöltek között van. Állítólag a felsoroltak közül néhányan már találkoztak mindkét stúdióval, ennek ellenére még nagyon korai fázisban járnak ezek a projektek – állítja ezt egy ügynök.

Az új Pengét valószínűleg egyhamar nem fogjuk látni, mert a Marvel Studios nem sieti el a karakter bemutatását, szeretnének időt hagyni a Stacy Osei-Kuffour írónak a történet kidolgozására. A forgatást a tervek szerint idén szeptemberben szerették volna elkezdeni, de legkorábban csak 2022 júliusában kezdődhet a munka. Jelentős csúszásról beszélünk, így valószínűleg a filmet a 4. fázisban már biztosan nem fogjuk látni, valamikor 2023 végén vagy 2024 elején jöhet. Ezért nem lehet hibáztatni a stúdiót, és egyébként is, Kevin Feige már korábban is utalt rá, hogy a filmet csak az 5. fázisban fogjuk látni.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...