Fantasztikus Négyes

Jon Watts rendezővel új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik a Marvel Studios

Bejelentették, jön az új Fantasztikus Négyes-film.

Mióta a Disney felvásárolta a Foxot, mindenki arra volt kíváncsi, hogy a Marvel Studios mikor mutatja be a mutánsokat és a Fantasztikus Négyest a Marvel Moziverzumban. A Marvel atyaúristenének is titulált Kevin Feige percekkel korábban erősítette meg, hogy a stúdió már az új karakterek bemutatásán dolgozik, s mindezt a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben rendezőjével közösen teszik. Tehát Jon Watts következő projektje lesz az új szereplők bemutatása.

Az este Star Wars bejelentésekkel indult, de a tűzijátékot egyértelműen a Marvel Studios szállította az előzetesekkel. Trailert kapott a Loki, a The Falcon and the Winter Soldier, és bejelentették a Fantasztikus Négyes debütálását is. A stúdió már aktívan dolgozik a történeten, amit egy logóval is szemléltettek, sajnos azonban se a szereplőgárdáról, se a megjelenési időpontról nem esett szó.

Mindössze annyit tudunk a projektről, hogy Jon Watts rendezőre bízzák a filmezést. Nem titok, hogy Peyton Reed is szeretett volna lecsapni a lehetőségre, ám Kevin Feige inkább Wattsra voksolt. Könnyű dolga nem lesz a készítőknek a Fox korábbi három próbálkozása után. De a Pókember sem volt jobb helyzetben a Sony után, és Watts csodát művelt, jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a karaktere sorsa.

A filmrendező jelenleg a Marvel Studios és a Sony Pictures közös rendezésű cím nélküli Pókember-filmjén dolgozik. A filmmel kapcsolatban több érdekes hír is napvilágot látott már, kíváncsian várjuk a mostani bejelentés után, hogy esetleg kapunk-e utalást a Fantasztikus Négyesre.

Total
7
Shares
Previous Article
Lokie

A Csínytevés istene, Loki időutazásra indul a Loki-sorozat előzetesében

Next Article
Ms. Marvel

Megmutatták az első jeleneteket a Ms. Marvel Disney+ sorozatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!