Close


Közelgő események

Filmek

Jon Watts rendezővel új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik a Marvel Studios

Bejelentették, jön az új Fantasztikus Négyes-film.

Jon Watts rendezővel új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik a Marvel Studios
  • PublishedDecember 11, 2020

Mióta a Disney felvásárolta a Foxot, mindenki arra volt kíváncsi, hogy a Marvel Studios mikor mutatja be a mutánsokat és a Fantasztikus Négyest a Marvel Moziverzumban. A Marvel atyaúristenének is titulált Kevin Feige percekkel korábban erősítette meg, hogy a stúdió már az új karakterek bemutatásán dolgozik, s mindezt a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben rendezőjével közösen teszik. Tehát Jon Watts következő projektje lesz az új szereplők bemutatása.

Az este Star Wars bejelentésekkel indult, de a tűzijátékot egyértelműen a Marvel Studios szállította az előzetesekkel. Trailert kapott a Loki, a The Falcon and the Winter Soldier, és bejelentették a Fantasztikus Négyes debütálását is. A stúdió már aktívan dolgozik a történeten, amit egy logóval is szemléltettek, sajnos azonban se a szereplőgárdáról, se a megjelenési időpontról nem esett szó.

Mindössze annyit tudunk a projektről, hogy Jon Watts rendezőre bízzák a filmezést. Nem titok, hogy Peyton Reed is szeretett volna lecsapni a lehetőségre, ám Kevin Feige inkább Wattsra voksolt. Könnyű dolga nem lesz a készítőknek a Fox korábbi három próbálkozása után. De a Pókember sem volt jobb helyzetben a Sony után, és Watts csodát művelt, jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a karaktere sorsa.

A filmrendező jelenleg a Marvel Studios és a Sony Pictures közös rendezésű cím nélküli Pókember-filmjén dolgozik. A filmmel kapcsolatban több érdekes hír is napvilágot látott már, kíváncsian várjuk a mostani bejelentés után, hogy esetleg kapunk-e utalást a Fantasztikus Négyesre.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.