Főoldal Játékok Nézzük meg egy kicsit közelebbről a PlayStation elkövetkező indie kínálatát!
Játékok

Nézzük meg egy kicsit közelebbről a PlayStation elkövetkező indie kínálatát!

Hét érdekes játékot prezentáltak a tegnapi nap folyamán a hivatalos blogon.

166

Tegnap szinte már szokás szerint a PlayStation több blogbejegyzése rántotta le a leplet az új indie tartalmakról, amelyek nem is olyan sokára tiszteletüket teszik a konzoljaikon. Most ezeket az érdekes játékokat vizsgálhatjuk meg egy kicsit közelebbről.

Operation Tango

A Clever Plays Studio közösségi vezetője bemutatta az Operation:Tango építési funkcióit. Az asszimetrikus kooperatív rejtvényfejtő játékban társadnak és neked ugyanabban a világban, de különböző nézőpontból kell együtt dolgoznotok, és komplex rejtvényeket megoldanotok a világ megmentésének érdekében. Bármelyik nézőpontból játszol, az Operation:Tango kiemelkedő futurisztikus élményt kínál!

Chicory: A Colorful Tale

Mikor a világ összes színe egyik pillanatról a másikra eltűnik, a Te feladatod, hogy mágikus ecseteddel helyreállítsd a világ rendjét. A Chicory: A Colorful Tale rendezője, Greg Lobanov betekintést engedett a színfalak mögé, így kiderül, mi inspirálta a stúdiót a játék elkészítésében, és mire számíthatnak a játékosok a Chicory: A Colorful Tale PS4-es és PS5-ös megjelenésekor.

Nour: Play with your Food

Maximilian C Mueller és James Morrison (más néven: Fluke Nukes) betekintést nyújtanak a Nour: Play with your Food betétdalának létrehozásába. Az ételek és italok esztétikus és interaktív felfedezésével a Nour: Play with Your Food lehetővé teszi, hogy úgy játssz az ételeddel, ahogy anyukád azt mindig megtiltotta. Ez a gyönyörű, kaotikus, ám mégis megnyugtató játék olyan zeneszámot igényelt, amely tükrözi az egyes játékosok egyedi előkészületeit és tálalását.

Where the Heart Leads

Az Armature Studio új előzetest mutatott be a Where the Heart Leads-hez, amely a kapcsolatokról és az egy életen át tartó interakciókról szól, ahol a játékosnak olyan döntéseket kell hoznia, amelyek megváltoztathatják világát. A Where the Heart Leads-ben a családapa és férj Whit Anderson éppen leereszkedett egy víznyelőbe, hogy megmentse a család kutyáját, amivel akaratlanul is egy életre szóló kalandba botlott. Múltjának, jelenének és jövőjének víziói hatására Whit felfedezte, hogy megváltoztathatja őket, ezzel befolyásolva saját és mások életének menetét.

Puzzling Places

Daniel Sproll, a Realities.io társalapítója bejelentette, hogy a Puzzling Places, amelyben a világ legszebb helyszíneit élvezhetjük 3D kirakós verzióban, hamarosan PS VR-ron keresztül is elérhető lesz. A 2021 telén érkező szoftver egy igazi meditatív, ellazulós kikapcsolódást nyújt a puzzle játékok rajongóinak. A kirakós darabjai elképesztő pontosságú 3D szkenneléssel készülnek, földünk legszebb és legkülönlegesebb helyszíneiről.

Heavenly Bodies

A 2pt Interactive legújabb Heavenly Bodies előzetese új kalandokat leplezett le, a “Data” és “Mineral” küldetések várhatóan izgalmas kihívásokat jelentenek majd a rajongóknak. Ebben a különleges hangulatú világban a játékosok közvetlenül irányíthatják az űrhajósok cselekedeteit a légüres tér súlytalanságában. Itt minden megtörténhet: húzd, told, tekerd a szerkezeteket, oldd meg a feladatokat, miközben megtapasztalod a súlytalanság élményét és az ezzel járó nehézségeket.

Disco Elysium – Final Cut

Képzeld el, hogy egy reggel felkelsz elképesztően másnaposan, és azt sem tudod hol vagy, és mindennek tetejébe egy gyilkossági ügyet vezető nyomozónak a bőrébe kell bújnod. Semmi figyelmeztetés vagy reggeli kávé, csak te a pizsamádban rosszkedvűen egy bérelt lakás padlóján ücsörögve. Chris Priestman a ZA/UM egyik írója megmutatja, hogyan válik a tegnap részeges senkije bűnüldöző szupersztárrá a Disco Elysium – Final Cut-ban.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...