x
Close


Közelgő események

Filmek

Zack Snyder fejében megfordult, hogy Ryan Reynolds vendégszerepben újra Zöld lámpás legyen, de ez többről szólt volna

Ryan Reynolds visszatérése több volt, mint egy pletyka.

Zack Snyder fejében megfordult, hogy Ryan Reynolds vendégszerepben újra Zöld lámpás legyen, de ez többről szólt volna
  • PublishedMarch 18, 2021

Még év elején röppent fel egy olyan pletyka, hogy esetleg A zöld lámpás szerepében visszatér Ryan Reynolds a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatban. Bár ezt korábban közösségi médiában cáfolta a színész, most azonban Snyder elárulta, hogy valóban volt ötlete egy ilyen vendégszerepre, mármint A zöld lámpás tekintetében.

Miután a Warner Bros. tavaly májusban bejelentette a rendezői változatot, több pletyka is született a filmmel kapcsolatban. Az egyik legvitatottabb kérdés volt, hogy az ősszel elrendelt pótforgatás miatt milyen új karakterek kapnak szerepet a filmben, esetleg Ryan Reynoldsnak is jut egy szerep benne? A legnépszerűbb teóriák között A zöld lámpások foglaltak helyet, de később megtudtuk, hogy csak Harry Lennix Marbéli Vadászáról van szó.

A The Hollywood Reporter beszélgetett a rendezővel. Snyder megerősítette az interjú alatt, hogy tényleg volt ötlete egy lehetséges vendégszerepre.

A zöld lámpással kapcsolatban volt egy másik ötletem is, de az nem Ryan volt, és ezért arra gondoltam, amennyiben erre az útra léptünk volna A zöld lámpásnál, akkor úgy kellett volna kezelnem Ryant, mint egy plusz Lámpást. A Lámpás Testületet kibővíteni kicsit több annál, mint csak egy Zöld lámpást mondani.

Zack Snyder

Nem világos, hogy milyen ötlettel állt elő, mert az interjúból nem derült ki, hogy Snydernek mi volt a másik ötlete, de úgy gondoljuk, hogy John Stewart vagy Kyle Rayner karaktereket szerette volna elővenni a filmben.

Az Igazság Ligája
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.