x
Filmek

Harry Lennix megerősítette, hogy Marsbéli Vadászként fog szerepelni Az Igazság Ligája rendezői változatában

Végre láthatjuk J’onn J’onzz-t!

Harry Lennix megerősítette, hogy Marsbéli Vadászként fog szerepelni Az Igazság Ligája rendezői változatában
  • Publishedjanuár 15, 2021

Még nyáron, a DC FanDome után jelentek meg találgatások arról, hogy ki lehet Az Igazság Ligája hetedik tagja. Az egész rejtély 2017-ben indult a film bemutatójával, ugyanis a promóciós poszteren az a felirat állt, hogy ’Unite the Seven’, ami nyers fordításban annyit tesz, hogy a hét egyesülése. Ezzel a szlogennel teljesen összezavarták a rajongókat, hiszen a filmben csak hat hőst láttunk.

Az évekig tartó várakozás és spekuláció után Harry Lennix végre eloszlatta a kételyeket, és bejelentette, hogy eljátssza ikonikus szerepét Zack Snyder rendezői változatában. A rajongók kétségbeesettek Lennix szerepét illetően, mióta a rendező elhintette a hős titkolt jelenlétét a képes forgatókönyvben. Erről a titokzatos szerepről mesélt múlt héten a Collider-nek.

Azt hiszem, eloszlathatjuk a kételyeket, igen, én vagyok a Marsbéli Vadász. Örökké hálás leszek Zacknek, hogy így döntött. Tudod, nagyon körkörös módon történt, tudod, a rajongók követelték, hogy az elképzelése tisztességes meghallgatást és megtekintést kapjon.

Harry Lennix

Harry Lennix azt is megerősítette, hogy ő is jelen volt a Snyder Cut pótforgatásán ősszel, hogy egy rövid jelenettel járuljon hozzá a rendezői vágáshoz. Snyder korábbi leleplezéseinek köszönhetően úgy tűnik, ez lesz az a jelenet, amelyben a szuperhős Martha Kentként találkozik Lois Lane-nel. Vagy ki tudja, milyen ötletek lapulnak a rendező tarsolyában. Habár Lennix elmondása szerint zöld háttér előtt folyt a forgatás augusztusban, később már októbert említett ennek kapcsán.

Alapvetően green screenen voltam, hiszen ezzel úgy vehetsz fel dolgokat, hogy nem kell más embereket veszélyeztetned. De ugyanúgy Zack-kel és a csapatával forgattam – azt hiszem augusztusban vagy akörül – egy kis apróságot.

A régóta várt rendezői változatot a hírek szerint márciusban fogják majd bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.

Written By
Lakatos Dániel