Főoldal Előzetesek Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét
Előzetesek

Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét

Azzal a kérdéssel foglalkozik a Képzeletbeli barátok előzetese, hogy mi történik játékainkkal, ha felnövünk.

529

Ryan Reynolds december elején tette közzé az első angol nyelvű előzetestKépzeletbeli barátok című új filmjéhez, amelyet John Krasinski rendezővel hozott össze. A film tömören összefoglalva arról szól, hogy mi történik a képzeletbeli barátokkal, amikor a gyerekek felnőnek és nem gondolnak rájuk.

Reynolds a videóhoz mellékelt egy rövid üzenetet is: “Készüljetek fel egy szívmelengető, családi filmre a Hang nélkül rendezőjétől, a Deadpool sztárjától és a stúdiótól, amely az Annihilationt hozta nektek”. A Képzeletbeli barátok egy olyan világba invitálja a nézőket, amelyben “hinniük kell, hogy lássanak”, mivel a képzeletbeli barátok, az úgynevezett IF-ek lakják.

A Krasinski által írt és rendezett fantasymese egy fiatal lányt követ, aki felfedezi, hogy látja a képzeletbeli barátokat, akiket hátrahagytak azok a gyerekek, akik időközben felnőttek, és megfeledkeztek róluk. Reynolds karakterével összefogva megmenti ennek a világnak képzeletbeli játszótársait, rávéve az immár felnőtt énjüket, hogy emlékezzenek régi barátaikra.

Krasinski és Reynolds mellett a filmben Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina és Steve Carell (a lila szörny hangja) is szerepel. Reynolds a főszereplő mellett producerként is dolgozott a filmen saját cégével, amelyet még 2018-ban alapított George Dewey-val.

Képzeletbeli barátok 2024. május 16-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események