Főoldal Előzetesek Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében
Előzetesek

Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében

Feltettétek már a kérdést, hogy mi lesz játékainkkal, ha felnövünk? Ezzel foglalkozik az IF.

362

Ryan Reynolds megosztotta az első előzetest az IF című új filmjéhez, amelyet John Krasinski rendezővel hozott össze. A film tömören összefoglalva arról szól, hogy mi történik a képzeletbeli barátokkal, amikor a gyerekek felnőnek és nem gondolnak rájuk.

Reynolds a videóhoz mellékelt egy rövid üzenetet is: “Készüljetek fel egy szívmelengető, családi filmre a Hang nélkül rendezőjétől, a Deadpool sztárjától és a stúdiótól, amely az Annihilationt hozta nektek”. Az IF egy olyan világba invitálja a nézőket, amelyben “hinniük kell, hogy lássanak”, mivel a képzeletbeli barátok, az úgynevezett IF-ek lakják.

A Krasinski által írt és rendezett fantasymese egy fiatal lányt követ, aki felfedezi, hogy látja a képzeletbeli barátokat, akiket hátrahagytak azok a gyerekek, akik időközben felnőttek, és megfeledkeztek róluk. Reynolds karakterével összefogva megmenti ennek a világnak képzeletbeli játszótársait, rávéve az immár felnőtt énjüket, hogy emlékezzenek régi barátaikra.

Krasinski és Reynolds mellett a filmben Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina és Steve Carell (a lila szörny hangja) is szerepel. Reynolds a főszereplő mellett producerként is dolgozott a filmen saját cégével, amelyet még 2018-ban alapított George Dewey-val.

Az IF 2024. május 17-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...