Főoldal Filmek Filmek és sorozatok, amiket bemutat januárban a Disney+
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat januárban a Disney+

Januárban ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

709
Disney Plus

Az új év beköszöntével nincs is jobb alkalom arra, hogy felfedezd a Disney+ újdongásait, a 2024 januártól elérhető tartalmakat. Legyen szó vadonatúj exkluzív vagy szeretett klasszikus filmről vagy sorozatról, mindenki talál valamit, amivel kikapcsolódhat. Dickens ikonikus karaktere visszatér a Disney+ új eredeti sorozatában, Az agyafúrt vagányban (The Artful Dodger), Thomas Brodie-Sangster főszereplésével. A sorozat az 1850-es évek Ausztráliájában játszódik, és David Thewlis alakítja a hírhedt Fagint. Ha érdekel a divat világa, akkor ne hagyd ki a Cristóbal Balenciaga (Cristóbal Balenciaga) című életrajzi sorozatot, amely a neves spanyol tervező életéről szól. Ebben a hónapban a Marvel Studios várva várt Echo (Echo) című sorozata, valamint Az ékszertolvaj (The Jewel Thief) és a Demons and Saviours (Demons and Saviours) című lebilincselő igaz krimikről szóló dokumentumfilmek is a kínálatban szerepelnek.

NADA – december 27.

December végére is tartogat meglepetést a Disney+, ugyanis Robert de Niro főszereplésével egy olyan kifinomult ételkritikus és művészetkedvelőről szóló a sorozatot mutatnak be, akinek névjegykártyáján a kereszt- és vezetékneve alatt a „semmi” szó szerepel, így gúnyolva ki a szakmákat és szerepeket. A férfi évtizedek óta egy olyan nővel él, aki mindent elintéz neki, egyfajta személyi asszisztens, házvezetőnő és szakács. Amikor a hölgy meghal, rájön, hogy egyáltalán nem ért semmihez. Úgy dönt, hogy felvesz egy nagyon tapasztalatlan és naiv fiatal lányt, aki egy latin-amerikai ország távoli részéről származik és akit a nulláról kell megtanítania az élet számtalan kérdésére (kapcsolatai, személyes ízlése, kulturális különbségek, étkezési szokások stb.). A kultúrák és a generációk összecsapása szokatlan, intenzív, konfrontatív és gyengéd helyzeteket alakít ki, amelyek mindkettőjük számára tanulságosak lesznek.

ECHO – január 10.

A Marvel Studio bemutatja az Echo (Echo) sorozatot, amelyben Maya Lopez kerül reflektorfénybe, akit Wilson Fisk bűnözői birodalma üldöz. Amikor hazatér, szembe kell néznie saját családjával és örökségével.

AZ ALKOTÓ – január 17.

Gareth Edwards rendező nagyszabású sci-fi akció-thrillerje a jövőben játszódik és az emberek és a mesterséges intelligencia erői közötti háborúban zajlik. Joshuát (John David Washington), az eltűnt feleségét (Gemma Chan) gyászoló megkeseredett volt elit osztagost megbízzák, hogy kerítse kézre és ölje meg az Alkotót, a fejlett MI rejtőzködő fejlesztőjét.

EGY IGAZI BOGÁR ÉLETE – január 24.

Lépj be egy láthatatlan mikroverzumba, amelynek karizmatikus miniatűr hősei észbontó szupererőiket használják a túlélésre. Szeld át a dzsungelt a karcsúméhekkel! Bungee jumpingolj egy pókkal a város szívében! Küzdj meg a falusi tó szörnyetegeivel! A legmodernebb filmkészítési technikák és a legújabb tudományos felfedezések garantálják a meglepő látványt és az elképesztő drámákat.

THE ARTFUL DODGER – január 17.

Az 1850-es évek Ausztráliájában, a nyüzsgő Port Victory kolóniájában él Artful Dodger, a ravasz cselszövő, akinek gyors, zsebtolvaj ujjai sebészi kezekké váltak. Dodger múltja Fagin érkezésével visszatér kísérteni, és visszacsábítja őt a bűnözés világába. Nagyobb veszélyt jelent – Dodger szívére nézve – Lady Belle, a kormányzó lánya, aki eltökélte, hogy a kolónia első női sebésze lesz. A rablásoktól az élet-halál műtétekig, a bűnözők világának kíméletlen valóságáig, amely keveredik a középosztály és a nemesek világával. Történet újrakezdésről, árulásról és szerelemről – némi izgalommal vegyítve.

CRISTÓBAL BALENCIAGA – január 19.

Cristóbal Balenciaga Párizsban debütál tervezőként, de a Spanyolországban divatot teremtő alkotásai egyszerűen nem működnek a kifinomult divat világában, ahol a Chanel, a Dior és a Givenchy határozza meg a trendeket. Balenciaga, akit az élet minden területén az irányítás megszállottsága vezérel, meghatározza stílusát, és végül a legnagyobbá válik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.