Főoldal Filmek NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Képzeletbeli barátok premier előtti vetítésére
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket nyerhettek a Képzeletbeli barátok premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg a Képzeletbeli barátok című filmet a mozikban.

370
Képzeletbeli barátok
Forrás: Universal Pictures

A Képzeletbeli barátok egy lányról szól, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait, és arról, mihez kezd ezzel a szupererővel, amikor belevág a varázslatos kalandba, hogy újból összehozza az elfelejtett képzeletbeli barátokat az őket annak idején elképzelő gyerekekkel…

A film főszereplői Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming és Fiona Shaw. A csodásan egyedi karakterek hangjait az eredetiben többek között olyan színészek adják, mint Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. és Steve Carell. Az elbűvölő családi filmet írta és rendezte John Krasinski.

A UIP-Duna Film jóvoltából családi, 4 fős belépőket nyerhettek a Képzeletbeli barátok című film premier előtti vetítésére, amelyre 2024. május 15-én, szerdán 18 órakor kerül sor az egyik budapesti moziban. A jelentkezéseket május 12-én 10 óráig tudjuk fogadni. A sorsolást követően a nyerteseket e-mailben értesítjük. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban, és csak az általunk kiküldött meghívó jogosít fel a belépésre.

Krasinski és Reynolds mellett a filmben Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina és Steve Carell (a lila szörny hangja) is szerepel. Reynolds a főszereplő mellett producerként is dolgozott a filmen saját cégével, amelyet még 2018-ban alapított George Dewey-val.

A Képzeletbeli barátok országos bemutatója 2024. május 16-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...