Főoldal Filmek Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán
Filmek

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is kiszivárgott a Mátrix 4. részéről, de csak most először látjuk a franchise két főszereplőjét egy közös jeleneten.

849
Mátrix
Forrás: Warner Bros.

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is kiszivárgott a Mátrix 4. részéről, de csak most először látjuk a franchise két főszereplőjét egy közös jeleneten.

A főszereplőt alakító Keanu Reeves korábban már megmutatta, hogy Neo milyen drasztikus átalakuláson esett át a legutóbbi szerepe óta, a franchise korábbi három részével ellentétben a bőrkabátot másra cserélte, és még szakállat is növesztett. Pár napja hajmeresztő kaszkadőrmutatványról láttunk videót, miközben a szereplők dublőrei egy háztetőről ugranak le, most pedig egy őrült motoros felvételről kaptunk képet.

A Just Jared osztott meg képeket Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss párosáról, közvetlen a kormánykerék mögött Trinity foglal helyet, mögötte pedig Neo.

Tavaly nyár végén nyert megerősítést a korábbi pletyka, hogy nem rebootot kap a franchise, hanem folytatást, s mindezt úgy, hogy látszólag Neo a Mátrix – Forradalmak végén feláldozta magát, hogy egyszer és mindenkorra megsemmisítse Smith ügynököt, ennek ellenére a készítők megtalálták a módját, hogyan lehetne folytatni a történetet, hiszen Reeves mellett Anna-Moss szerepét is már korábban megerősítették, sőt, Morpheus is visszatér, igaz ő fiatalabb változatban. Többen is úgy gondolják, hogy a szerepet a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, noha ezt még nem jelentették be.

A Warner Bros. és Lana Wachowski rendező 2021. május 21-ére (egy nagyon a John Wick 4. bemutatójával) időzítette a Mátrix-filmek negyedik részének premierét, amiben Reeves és Moss mellett Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick és Jonathan Groff is szerepet játszik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.