Wide Screen
Image default
Filmek

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is kiszivárgott a Mátrix 4. részéről, de csak most először látjuk a franchise két főszereplőjét egy közös jeleneten.

Az elmúlt néhány napban több forgatási kép is kiszivárgott a Mátrix 4. részéről, de csak most először látjuk a franchise két főszereplőjét egy közös jeleneten.

A főszereplőt alakító Keanu Reeves korábban már megmutatta, hogy Neo milyen drasztikus átalakuláson esett át a legutóbbi szerepe óta, a franchise korábbi három részével ellentétben a bőrkabátot másra cserélte, és még szakállat is növesztett. Pár napja hajmeresztő kaszkadőrmutatványról láttunk videót, miközben a szereplők dublőrei egy háztetőről ugranak le, most pedig egy őrült motoros felvételről kaptunk képet.

A Just Jared osztott meg képeket Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss párosáról, közvetlen a kormánykerék mögött Trinity foglal helyet, mögötte pedig Neo.

Tavaly nyár végén nyert megerősítést a korábbi pletyka, hogy nem rebootot kap a franchise, hanem folytatást, s mindezt úgy, hogy látszólag Neo a Mátrix – Forradalmak végén feláldozta magát, hogy egyszer és mindenkorra megsemmisítse Smith ügynököt, ennek ellenére a készítők megtalálták a módját, hogyan lehetne folytatni a történetet, hiszen Reeves mellett Anna-Moss szerepét is már korábban megerősítették, sőt, Morpheus is visszatér, igaz ő fiatalabb változatban. Többen is úgy gondolják, hogy a szerepet a Creed és a Fekete Párduc-film sztárja, Michael B. Jordan kapja a szerepet, noha ezt még nem jelentették be.

A Warner Bros. és Lana Wachowski rendező 2021. május 21-ére (egy nagyon a John Wick 4. bemutatójával) időzítette a Mátrix-filmek negyedik részének premierét, amiben Reeves és Moss mellett Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick és Jonathan Groff is szerepet játszik.

Még több a témában...

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat