Wide Screen
Image default
Filmek

Egészen vakmerő felvétel szivárgott ki a Mátrix 4. forgatásáról

Egészen vakmerő, ijesztő forgatási videó látott napvilágot a Mátrix 4. forgatásáról.

Egészen vakmerő, ijesztő forgatási videó látott napvilágot a Mátrix 4. forgatásáról.

Nemrégiben néhány érdekes fénykép jelent meg a Mátrix franchise negyedik rész San Francisco-i forgatásáról, melyen először láttuk a visszatérő Keanu Reeves által megformált Neot. Neora rá sem lehet ismerni, aki a negyedik részre szinte teljesen átalakult, még a bőrkabáttól is megszabadult, és szakállat növesztett, azonban a legújabb felvételeken már egy sokkal ismertebb karakterről árulkodnak.

Szinte majdnem biztos, hogy a felvételen nem Reevest és színésztársát, Carrie-Anne Mosst látjuk, inkább csak karaktereiket, hiszen hajmeresztő kaszkadőrmutatványról van szó: szó szerint egy többemeletes épület tetejéről ugranak a mélybe a karakterek és csak egy kötél tartja őket. Érdemes megjegyezni, hogy a női szereplő az esés közben „megáll” a levegőben, visszarántja a daru, miközben megfogja társa kezét.

Ezekből a képekből nem lehetünk biztosak, hogy kiket láttunk rajta, de alighanem Neo és Trinity stábjáról van szó, és a két főszereplő dublőrei lógnak a magasban. De azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, ha két új, eddig nem ismert szereplőt látnánk, merthogy új szereplőkből nem lesz hiány.

A Warner Bros. és Lana Wachowski rendező 2021. május 21-ére (egy nagyon a John Wick 4. bemutatójával) időzítette a Mátrix-filmek negyedik részének premierét, amiben Reeves és Moss mellett Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick és Jonathan Groff is szerepet játszik.

Még több a témában...

A Mátrix 4 sztárjai visszatértek a forgatás helyszínére

Vigh Martin

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves elárulták, hogy miért mondtak igent a Mátrix 4-re

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat