Mátrix

Keanu Reeves karaktere, Neo elég csöves lett a Mátrix 4. forgatására

Már forgatják a Mátrix franchise negyedik részét, melyről most néhány videó és kép is kiszivárgott, melyeken Neo látható kissé lepukkant viseletben.

Már forgatják a Mátrix franchise negyedik részét, melyről most néhány videó és kép is kiszivárgott, melyeken Neo látható kissé lepukkant viseletben.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire izgatottak vagyunk a Mátrix 4. bejelentése óta, amit az eredeti trilógia társrendezője, Lana Wachowski ír és rendez. Attól eltekintve, hogy az első három rész főszereplői visszatérnek a folytatásra, nem sokat tudni a következő részről, csak azt, hogy nagyon más lesz az eredetihez képest, ahogy azt láthatjuk a most kiszivárgott forgatási videókon is.

Jól látható, hogy a franchise szakított a korábbi részek stílusával, a fekete bőrkabátot és napszemüveget lecserélték, és Neo időközben megnövesztette haját és szakállat, valamint közönséges utcai szerelésben látható. Hogy mindez mit jelent majd, nehéz megmondani, mivel szigorú titoktartás előzi meg a film bemutatóját, ám nagyon úgy fest, hogy a főhősünk fizimiskája gyökeres változáson esett át azóta, ahogyan legutoljára láttuk.

A Mátrix – Forradalmak végén Neo feláldozta magát, hogy megsemmisítse Smith ügynök mátrixát, s ezzel egy új világot teremtett. Talán Neo új avatarját láthatjuk ebben az új világban, vagy szimplán Keanu Reeves nem akart megborotválkozni reggel, vagy éppen a John Wick franchise negyedik rész forgatása miatt kompromisszumot kellett kötni.

A filmet jelenleg San Franciscoban forgatják, de a nyugati parti város mellett még Chicagoban, illetve Németországban is forgatnak hamarosan.

A cím nélküli Mátrix 4. bemutatója 2021. május 21-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article
Kraven

A vártnál előbb mutatkozhat be Kraven a vadász a Marvel Moziverzumban?

Next Article
Crossbones

Az Amerika kapitány: Polgárháború rosszfiúja, Crossbones visszatérhet a képernyőre?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!