Wide Screen
Image default
Filmek

Keanu Reeves karaktere, Neo elég csöves lett a Mátrix 4. forgatására

Már forgatják a Mátrix franchise negyedik részét, melyről most néhány videó és kép is kiszivárgott, melyeken Neo látható kissé lepukkant viseletben.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire izgatottak vagyunk a Mátrix 4. bejelentése óta, amit az eredeti trilógia társrendezője, Lana Wachowski ír és rendez. Attól eltekintve, hogy az első három rész főszereplői visszatérnek a folytatásra, nem sokat tudni a következő részről, csak azt, hogy nagyon más lesz az eredetihez képest, ahogy azt láthatjuk a most kiszivárgott forgatási videókon is.

Jól látható, hogy a franchise szakított a korábbi részek stílusával, a fekete bőrkabátot és napszemüveget lecserélték, és Neo időközben megnövesztette haját és szakállat, valamint közönséges utcai szerelésben látható. Hogy mindez mit jelent majd, nehéz megmondani, mivel szigorú titoktartás előzi meg a film bemutatóját, ám nagyon úgy fest, hogy a főhősünk fizimiskája gyökeres változáson esett át azóta, ahogyan legutoljára láttuk.

A Mátrix – Forradalmak végén Neo feláldozta magát, hogy megsemmisítse Smith ügynök mátrixát, s ezzel egy új világot teremtett. Talán Neo új avatarját láthatjuk ebben az új világban, vagy szimplán Keanu Reeves nem akart megborotválkozni reggel, vagy éppen a John Wick franchise negyedik rész forgatása miatt kompromisszumot kellett kötni.

A filmet jelenleg San Franciscoban forgatják, de a nyugati parti város mellett még Chicagoban, illetve Németországban is forgatnak hamarosan.

A cím nélküli Mátrix 4. bemutatója 2021. május 21-én lesz.

Még több a témában...

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. nem állítja le a The Batman és a Mátrix 4. forgatását

Kévés Bence Mihály

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon