x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Nemzetközi előzetest kapott a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

Még egy hét sem telt el, hogy bemutatták a második előzetest, de máris itt a legújabb kedvcsináló.

  • Publishedaugusztus 16, 2016

Még egy hét sem telt el, hogy bemutatták a második előzetest, de máris itt a legújabb kedvcsináló.

Japánban mutatták be a filmhez a legújabb előzetest, ami új jelenetet nem hozott, de elhangzik egy nagyon fontos mondat is az előzetesben. Többször leírtuk, de hivatalos forrásból nem erősítették meg , hogy milyen szerepet tölthet be az illető az első Star Wars-mellékfilmben.

Spoiler rész következik, ha nem szeretnéd idő előtt lelőni a poént, akkor ne olvass tovább, ne nézd meg a videót!

A trailerből végre kiderül, hogy milyen kapcsolat van Jyn Erso (Felicity Jones) és Galen Erso (Mads Mikkelsen) szereplők között. A legutóbbi cikkünkben is elmondtuk, hogy valamiféle rokoni szál, kapcsolat van (lehet) a két fél között. Az már kiderült, hogy Galen Erso egy tudóst fog alakítani a filmben, aki a Birodalomnak segített a Halálcsillag megépítésében, de ennél többet nem tudtunk eddig. Az előzetesből végre azonban kiderül, hogy a tudós valóban a lány apját fogja alakítani a filmben, és valami oknál fogva a Lázadóknak fog segíteni.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.