Christopher Nolna

Nem túl valószínű, hogy Christopher Nolan és a Warner Bros. újra együtt fog dolgozni az HBO Max bejelentés után

Christopher Nolan még mindig elítéli a hibrid modellt.

Egy hosszú és nagyon sikeres időszakot tudhat maga mögött Christopher Nolan rendező és a Warner Bros., úgy tűnik azonban most, hogy a Tenet rendezője annyira megorrolt a stúdió tavalyi bejelentésére, hogy olybá tűnik, egy korszak lezárul. A WarnerMedia tavaly mindenkit meglepett bejelentésével, amikor előállt a nagy port kavart hibrid megoldásával. Azaz, hogy a mozikban és online egyszerre mutatják be 2021 összes filmjét.

Sokan hangot adtak nemtetszésüknek, hogy a WarnerMedia önkényesen hozott meg ilyen fontos döntést, amiben nem kérték ki a producerek, a rendezők és a színészek véleményét sem. Sőt, még a nagy moziláncokkal sem osztották meg, hogy mire is készülnek. Ők is csak a bejelentésnél értesültek a váratlan döntésről, akárcsak Christopher Nolan. Nolan már akkor felháborodott a dolgon, de később James Gunn és Denis Villeneuve is osztotta Nolan véleményét. Úgy tűnik, hogy Nolan nem hirtelen felindulásból támadta a stúdiót, kitart véleménye mellett.

A Wall Street Journal értesülései szerint nem valószínű, hogy Nolan és a Warner Bros. újra együtt fog dolgozni a jövőben, ami nagyrészt a WarnerMedia vitatott egyezségének és döntésének tudható be, hogy előtte nem konzultáltak a filmrendezőkkel. Nolan korábbi filmjeit (a Mementót követően) közvetlenül a Warner Bros., vagy annak támogatásával jelentették meg, így amennyiben igaz a mostani hír, nagy érvágás lesz a stúdió számára. Lehet, hogy a Tenet nem aratott hatalmas sikert, mint arra sokan számítottak Nolan korábbi alkotásai után, azonban a Warner Bros. kétségtelen kiáll rendezője mellett, aki sorra hozta a kasszasikereket.

Nem tudni, hogy mi jár most Nolan fejében, valamint, hogy a rendezőnek van-e bármilyen fejlesztés alatt álló projektje a stúdiónál, mert ez akár annak vesztét is eredményezheti. Amennyiben Nolan „szabad préda” a piacon, kíváncsian várjuk, melyik stúdió csap le a nagy lehetőségre.

Christopher Nolan
Total
7
Shares
Previous Article
Skarlát boszorkány

Elizabeth Olsen elárulta, hogy Skarlát boszorkány fog-e szerepelni a Pókember 3.-ban

Next Article

Xbox Live Gold nélkül játszhatók lesznek a Free to Play alkotások

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!