Christopher Nolan

Christopher Nolan élesen kritizálta a Warner streaminggel kapcsolatos döntését

Korunk egyik legismertebb rendezője szerint rossz döntést hozott a Warner.

Christopher Nolan is kifejtette véleményét azzal a döntéssel kapcsolatban, mely szerint a Warner 2021-ben a mozik mellett az HBO Max streamingszolgáltatón is bemutatja a legnagyobb filmjeit, mégpedig a mozis premierrel egy időben. Nolan álláspontja nemcsak azért lehet érdekes ennek kapcsán, mert korunk egyik legismertebb rendezője, hanem mert ő is érintve volt a koronavírus-helyzetben, hiszen a mozik szinte az ő legújabb filmjével, a Tenettel indultak újra. Emlékezhetünk, Nolan akkor a végsőkig kitartott a mozi mellett, esélyt sem hagyva a stúdiónak hogy más döntést hozzanak, pedig már akkor is többen pletykáltak egy lehetséges streamingpremierről.

Most azonban húzott egy merészet a Warner, Nolan pedig ezt nem hagyta szó nélkül:

Abszurd ez a szituáció, sokan a filmesek közül úgy aludhattak el, hogy a világ egyik legnagyobb stúdiójának dolgoznak, mire felébredtek azonban kiderült, hogy a legvacakabb streamingszolgáltatónak. Ennek a döntésnek egyszerűen nincs értelme, még gazdasági szempontból sem. Ráadásul senkit sem tájékoztattak erről. A legnagyobb rendezők és sztárok dolgoznak a Warnernek, sokszor éveket ölve egy projekt tökéletesítésébe, ezek a filmek minden kétséget kizáróan nagyvászonra valók. Most pedig felhasználják őket egyszerű kárcsökkentésre.

A Warner elnöke közben kommentálta is a történéseket:

Olyan időket élünk, melyek mindannyiunktól szokatlan megoldásokat igényelnek. Nálunk jobban senki nem szeretné, hogy a filmeket mozivásznon élvezhesse a közönség, azzal is tisztában vagyunk, hogy az új tartalom a mozik számára is éltető erő. Azonban számolnunk kell azzal, hogy 2021-ben még korlátozott nézőszámmal futnak majd a filmszínházak. Ezzel a hibrid megoldással egyszerre biztosítunk tartalmat a mozik számára, de azoknak is elérhetővé tesszük a legújabb sikerfilmeket, akiknek nincs lehetőségük moziba menni. A tartalmaink értékesek, 17 nagy filmmel készülünk 2021-ben a nézők számára, ezek nem maradhatnak a fiókban.

Ti mit gondoltok?

Christopher Nolan
Total
8
Shares
Previous Article

Új videón a Sid Meier's Civilization decemberi frissítése

Next Article

Ismét nagy névvel bővült Ridley Scott legújabb filmjének szereplőgárdája

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!