Nem lesznek mikrotranzakciók a Volta indulásánál

Ezzel a húzással valószínűleg nagyot lendítenek a Volta indulásán az EA Sports-nál.

Ezzel a húzással valószínűleg nagyot lendítenek a Volta indulásán az EA Sports-nál.

Aki egy kicsit régebb óta játszik és esetleg még a sport játékok sem állnak olyan messze tőle, az szinte biztosan találkozott a FIFA Street valamelyik részével. Ez egyfajta utcai focis próbálkozás volt az EA felől, amelyet aztán szépen lassan ki is vezettek a piacról. Most azonban a FIFA sorozat idei részében újra feltűnik ez a nagy hagyományokra visszatekintő alkotás, azonban egy picit másképpen. A FIFA 20 egy részeként Volta néven.

Az idei megjelenés egyik legjobban várt újítása lesz ez. Most jó híreket is hallhatunk a stúdió egyik munkatársától a játékmód kapcsán. Jeff Antwi elmondta, hogy a induláskor nem terveznek mikrotranzakciókat a Volta-hoz kapcsolni, hanem a játékon belüli kihívások teljesítésével lehet majd ilyen-olyan kozmetikai cuccokat kioldani, megvásárolni. Rengeteg különböző nehézségű kihívás lesz elérhető már a rajtkor is. Minél durvábbat csinálunk meg, annál nagyobb jutalomban részesülünk.

Nem csupán ez lesz az egyetlen módja azonban a cuccok beszerzésének. A különböző lejátszott meccsek után kapunk majd úgy nevezett Volta coin-t is, amellyel szabadon rendelkezhetünk majd és vásárolhatunk jobbnál-jobb dolgokat. A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4 konzolokra. Ti várjátok már a Volta-t? Esetleg ki is próbáljátok majd?

Total
1
Shares
Previous Article
Az oroszlánkirály

Ez az egyetlen jelenet volt valódi Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozásban

Next Article
Nick Fury és Pepper Potts

Gwyneth Paltrow nem tudta, hogy Samuel L. Jackson szerepelt Marvel-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!