Wide Screen
Image default
Gamer

Nem lesznek mikrotranzakciók a Volta indulásánál

Ezzel a húzással valószínűleg nagyot lendítenek a Volta indulásán az EA Sports-nál.

Aki egy kicsit régebb óta játszik és esetleg még a sport játékok sem állnak olyan messze tőle, az szinte biztosan találkozott a FIFA Street valamelyik részével. Ez egyfajta utcai focis próbálkozás volt az EA felől, amelyet aztán szépen lassan ki is vezettek a piacról. Most azonban a FIFA sorozat idei részében újra feltűnik ez a nagy hagyományokra visszatekintő alkotás, azonban egy picit másképpen. A FIFA 20 egy részeként Volta néven.

Az idei megjelenés egyik legjobban várt újítása lesz ez. Most jó híreket is hallhatunk a stúdió egyik munkatársától a játékmód kapcsán. Jeff Antwi elmondta, hogy a induláskor nem terveznek mikrotranzakciókat a Volta-hoz kapcsolni, hanem a játékon belüli kihívások teljesítésével lehet majd ilyen-olyan kozmetikai cuccokat kioldani, megvásárolni. Rengeteg különböző nehézségű kihívás lesz elérhető már a rajtkor is. Minél durvábbat csinálunk meg, annál nagyobb jutalomban részesülünk.

Nem csupán ez lesz az egyetlen módja azonban a cuccok beszerzésének. A különböző lejátszott meccsek után kapunk majd úgy nevezett Volta coin-t is, amellyel szabadon rendelkezhetünk majd és vásárolhatunk jobbnál-jobb dolgokat. A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4 konzolokra. Ti várjátok már a Volta-t? Esetleg ki is próbáljátok majd?

Még több a témában...

Közös rettegésre felkészülni!

Héja Szabolcs

Kiderült mikor (nem)érkezik a PS5!

Héja Szabolcs

Egy Fortnite világbajnoknak sem fenékig tejfel az élet

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább