Főoldal Játékok Unreal Engine 5-tel készül az új Vasember-játék
Játékok

Unreal Engine 5-tel készül az új Vasember-játék

Az EA új Vasember videójátéka Unreal Engine 5 alapokra készül.

296
Iron Man EA

Még 2022 szeptemberében jelentette be az Electronic Arts (továbbiakban EA) és a Marvel Games, hogy egy új, egyelőre cím nélküli Vasember játékon dolgoznak. A Motive Studio dolgozik rajta, akik korábban a Star Wars Battlefront II, a Star Wars: Squadrons és a Dead Space remake játékokon dolgoztak. A játékról még semmi konkrétat nem tudunk, de idén február óta már aktívan dolgozik a szoftveren a Motive csapata.

A cég oldalán meghirdetett állások alapján viszont úgy tűnik, hogy a játék az Epic Games Unreal Engine 5 nevű legújabb grafikus motorjával készül. Ez azért is meglepő, mert a Motive korábbi játékai az EA saját fejlesztésű Frostbite motorján futottak. Az Unreal 5 viszont egyre népszerűbb a fejlesztők között a számos technológiai újítást vezetett be, amely jelentősen megkönnyíti a fejlesztők munkáját.

Az új Vasember játék egy teljesen új egyjátékos akció-kalandjáték lesz. A projekt vezetője Olivier Proulx, aki már tapasztalt a képregényes játékok terén, hiszen korábban ő volt a producere a Square Enixnél a Marvel’s Avengers és a Marvel’s Guardians of the Galaxy játékoknak.

A játék egy teljesen új történetet mesél el Tony Starkról, amelyben érintik a karakter összetettségét, karizmáját és kreatív zsenialitását és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy átéljék, milyen érzés is valóban Vasemberként játszani.

Megtiszteltetés és kiváltság, hogy lehetőségünk van egy videójátékot készíteni a mai szórakoztatóipar egyik legikonikusabb szuperhőséről. Nagyszerű lehetőségünk van egy új és egyedi történet megalkotására, amelyet a magunkénak mondhatunk. A Marvel arra bátorít minket, hogy valami frisset alkossunk. Nagy szabadságot kapunk, ami nagyon megnyerő a csapat számára.

– mondta Olivier Proulx, executive producer

Az új Vasember játék fejlesztése még korai fázisban van, a megjelenési dátuma sem ismert. Nem ez az egyetlen Marvel játék az EA-nél, ugyanis a pletykák szerint egy Fekete Párducról szóló új nyílt világú játék is készül az seattle-i stúdiójukban, ezt azonban még hivatalosan nem jelentették be.

Vasember
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.