Nem lesz Ray-Tracing a Red Dead Redemption 2 PC-s változatában

Az NVidia megerősítette, hogy ne várjuk az új generációs kártyáik egyik húzó tulajdonságát.

Az NVidia megerősítette, hogy ne várjuk az új generációs kártyáik egyik húzó tulajdonságát.

A Red Dead Redemption 2 egy zseniális játék, ebben szinte mindenki egyetérthet. Mi is teszteltük a konzolos változatot amikor megjelent az alkotás és olyan értékelést kapott, amit igazán ritkán lehet csak elérni. Egy kis kitekintés szempontjából megemlíthető, hogy talán az átlagosnál is szebb emlékekkel tekintek vissza a PlayStation-ös változat kipróbálására, hiszen az egyik első munkáim közé tartozott az oldal berkein belül.

Nem is olyan régen aztán felröppent a hír, hogy a Rockstar zseniális játéka (a GTA V-höz hasonlóan) egy picit később PC-s verziót is kap. Ebben természetesen felturbózott textúrák is találhatóak, amelyek valószínűleg csak jót fognak tenni az így is egészen szemkápráztató vadnyugati látványvilágnak. Nem fog azonban teljes pompájában tetszelegni az egész, ugyanis nem lesz majd benne megtalálható a mostanában olyan divatos Ray-Tracing technológia. Ezt maga az NVidia ismerte el twitteren.

Igazán sajnálhatják ezt azok a játékosok, akik legalább NVidia RTX 2060-as videokártyával rendelkeznek. Elképzelhető, hogy majd egy jövőbeni frissítésben eszközölik mégis a támogatást, azonban erről egyelőre még csak nem is pletykáltak. Mindenesetre holnaptól már a PC-s felhasználók is rátehetik a mancsukat a Rockstar híres játékára és megtapasztalhatják milyen jól fog kinézni a vadnyugat.

Total
1
Shares
Previous Article
Deadpool

Titokban a Marvel Studios már a Deadpool 3. részén dolgozik?

Next Article
Amerika Kapitány

A Végjáték írói egy lehetséges hibáról beszéltek Amerika Kapitány és a Mjölnir vonatkozásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!