Wide Screen
Image default
Játékok

Nem lesz Ray-Tracing a Red Dead Redemption 2 PC-s változatában

Az NVidia megerősítette, hogy ne várjuk az új generációs kártyáik egyik húzó tulajdonságát.

A Red Dead Redemption 2 egy zseniális játék, ebben szinte mindenki egyetérthet. Mi is teszteltük a konzolos változatot amikor megjelent az alkotás és olyan értékelést kapott, amit igazán ritkán lehet csak elérni. Egy kis kitekintés szempontjából megemlíthető, hogy talán az átlagosnál is szebb emlékekkel tekintek vissza a PlayStation-ös változat kipróbálására, hiszen az egyik első munkáim közé tartozott az oldal berkein belül.

Nem is olyan régen aztán felröppent a hír, hogy a Rockstar zseniális játéka (a GTA V-höz hasonlóan) egy picit később PC-s verziót is kap. Ebben természetesen felturbózott textúrák is találhatóak, amelyek valószínűleg csak jót fognak tenni az így is egészen szemkápráztató vadnyugati látványvilágnak. Nem fog azonban teljes pompájában tetszelegni az egész, ugyanis nem lesz majd benne megtalálható a mostanában olyan divatos Ray-Tracing technológia. Ezt maga az NVidia ismerte el twitteren.

Igazán sajnálhatják ezt azok a játékosok, akik legalább NVidia RTX 2060-as videokártyával rendelkeznek. Elképzelhető, hogy majd egy jövőbeni frissítésben eszközölik mégis a támogatást, azonban erről egyelőre még csak nem is pletykáltak. Mindenesetre holnaptól már a PC-s felhasználók is rátehetik a mancsukat a Rockstar híres játékára és megtapasztalhatják milyen jól fog kinézni a vadnyugat.

Még több a témában...

Elég bátor vagy megbirkózni a pokol gyötrelmeivel?

Héja Szabolcs

Ekkor érkezik a Detroit Become Human PC-re

Héja Szabolcs

Minden eszköz megvásárolható valódi valutával is a Breakpointban

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon