Nem kell félni, rendben van a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet

Megerősítést nyert, hogy nincs nagy baj van a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet mozival, de nyárra behívták a színészeket, mert több jelenetet is újra vesznek.

Megerősítést nyert, hogy nincs nagy baj van a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet mozival, de nyárra behívták a színészeket, mert több jelenetet is újra vesznek.

Múlt héten többen is erősen hangoztatni kezdték, hogy a Rogue One-nal nagy bajok vannak, majd a rákövetkező napon már helyesbítettek, hogy szó sincs akkora bajról, csupán egyes jeleneteket újra kell forgatni, mert túl „háborús” lett, nem elég laza. A filmet ilyen formában viszont nem adják ki, mert nem illik a negyedik részhez, az Egy új reményhez, ami 10 perccel a Rogou One: A Star Wars Story után zajlik. Ebből az is kiderült, hogy nem lesz benne a filmben az ifjú Han Solo, de Darth Vader még benne lehet!

Az Entertainment Weekly magazinnál kiderítették, hogy mi az igazság, mert már olyat is lehetett olvasni, majdnem a film felét újra kell venni. Megkerestek egy magas pozícióban ülő embert az LucasFilmnél, hogy mondja már el, mi a fészkes fene történik a Disneynél. A nevét elhallgatni kérő úriember elárulta, hogy szó sincs akkora vészről, mint ahogy a sajtó lefesti azt. Ha komolyabb gondok lennének, akkor a decemberi premiert is töröltette volna a stúdió. Június és július hónapban tényleg lesz egy behívás, de ez nem lesz több mint 4-5 hét. Főként azokat a jeleneteket veszik újra, melyekben a szereplők beszélgetnek. A névtelen személy azt is elárulta, hogy a LucasFilmnél ezek bevett szokások, nincs ebben semmi meglepő. A forgatások végére a színészek összeszoknak, és sokkal jobb dialógusok születnek így.

Ezzel pontot is tehetünk az ügyre. A Disney nem haragszik a rendezőre, Gareth Edwardsra. Olvasni lehetett az oldalon olyan cikket melyben sokan azt gondolták, hogy a rendező és a stúdió ugrott egymásnak, és emiatt kell számos jelenetet újra rögzíteni. Ha nem is 100 százszázalékosan is, de minden rendben van a filmmel, nem kell falra festeni az ördögöt.

A film 2016. december 15-én kerül a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Skype Preview for Windows 10 Mobile már telepíthető

Next Article
Thanos

Nevet váltott az Avengers: Infinity War Part I

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!